zondag 9 augustus, 2020 22:12
Logo rondomvandaag.nl/Sneek
Foto: Sneek = Meer

Toch gezelligheid in Sneek zonder zeilwedstrijden en poppodia

  Recreatie & Ontspanning

Ondanks dat de Sneekweek zeilwedstrijden en (muziek)activiteiten niet doorgaan dit jaar, wordt het wel gezellig in het centrum van Sneek. Van 31 juli tot en met 9 augustus kun je op het Martiniplein de zomerkermis vinden, tot en met 6 augustus. De hele week tot en met 9 augustus kun je in het centrum van Sneek verrast worden door straattheater en muziekacts die zomaar onaangekondigd ineens verschijnen.

Uitgebreide terrassen, koopzondagen
Ook de watertoeristen worden niet vergeten, op het water zal regelmatig muziek voorbij komen varen van diverse genres. Er zijn twee koopzondagen op zondag 2 augustus en 9 augustus van 13.00 uur tot en met 17.00 uur en natuurlijk op de normale winkeldagen word je van harte welkom geheten door de winkels van Sneek. Met alle extra uitgebreide terrassen in het centrum van de sfeervolle authentieke Waterpoortstad kom je deze week echt wel een beetje in de ‘Sneekweeksfeer’.

Ook een Sneekweek Slotconcert
Deze zomerweek wordt afgesloten met een uitzending van 5 jaar Sneekweek Slotconcert op Studio Sudwest, op zondag 9 augustus om 16.30 uur. Het is bedoeld voor de ouderen, maar is te zien en te beleven voor iedereen. Daar kun je thuis je eigen 'Sneekweek'-feestje mee afsluiten in je achtertuin.

Volgend jaar is er dan weer als het goed is een normale Sneekweek met weer veel zeilwedstrijden en vele (muzikale) festiviteiten met traditionele sfeervolle opening op vrijdagavond 6 augustus 2021.

Meer berichten