Robert Jan Stips
Robert Jan Stips

Concert van Robert Jan Stips in Het Bolwerk

Cultuur

Robert Jan Stips komt naar Poppodium Bolwerk in Sneek. De tovenaar van de nederpop, bekend van NITS en zijn succesvolle samenwerkingen met onder meer Golden Earring, Gruppo Sportivo en Freek de Jonge gaat op 24 oktober optreden.

In 2020 is het voor Robert Jan Stips precies vijftig jaar geleden dat hij als 20-jarige met SUPERSISTER naar aanleiding van hun eerste hitsingle ‘She Was Naked’ acte de présence gaf op het hoofdpodium van het inmiddels historische Holland Pop Festival in Kralingen. Daarmee speelde hij zichzelf in de kijker bij het grote publiek.

Doe zelf mee aan de muzikale invulling van de avond
Robert Jan trekt ook al jaren door het land met ‘RJSOLO’, zijn avondvullende programma waarin hij met niet aflatend plezier de hits speelt, zingt en vertelt over wat hij in 50 jaar heeft gemaakt en meegemaakt. Elke avond stelt Robert Jan ‘RJSOLO’ weer opnieuw samen en je hebt de mogelijkheid om mede te bepalen hoe het programma eruit ziet! Hoe? Dien je verzoeknummer in via info@stips.net en je hebt kans dat het voorbijkomt. De enige spelregel: Robert Jan moet het nummer ooit een keer (mee)gespeeld, (mee)geschreven of (mee)opgenomen hebben.

Let op: in verband met de coronacrisis zijn er voor deze show slechts 30 tickets beschikbaar en is de horeca gesloten. John Schut van Het Bolwerk: “Uiteraard houden we ons aan de door VNPF opgestelde richtlijnen.”

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 17 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 22 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00