zaterdag 24 oktober, 2020 19:26
Logo rondomvandaag.nl/Sneek
<p>Eric en Hans Veenstra van KBC Keukens & Badkamers</p>

Eric en Hans Veenstra van KBC Keukens & Badkamers

Bij KBC Keukens en Badkamers doen ze graag dat stapje extra

  Bedrijf in beeld

SCHARNEGOUTUM - KBC Keukens en Badkamers is een echt familiebedrijf. Al 45 jaar zit dé specialist in keukens en badkamers op dezelfde locatie in het altijd pittoreske Scharnegoutum, vlakbij Sneek. Daar begon de heer Veenstra het bedrijf dat nu wordt gerund door zijn twee zoons, Erik en Hans Veenstra. De familie mentaliteit proberen zij op hun beurt door te geven aan hun klanten. Hans: “We staan vanaf het eerste lijntje op de tekening tot het laatste schroefje in de nieuwe keuken klaar voor de klant. Openheid en eerlijkheid vinden we daarin heel belangrijk.”


De locatie van KBC is indrukwekkend. Op de begane grond vindt u de keukenshowroom waar op 1250 vierkante meter bijna veertig prachtige keukens zijn weergegeven. Op de eerste verdieping vindt u de badkamers, ook zeker zo’n 650 vierkante meter. Toch hoef je niet te verdwalen bij KBC. De werknemers helpen u graag op weg en gaan daarbij veel verder dan de concurrent. “We leggen niet de keuken in de hoek met de boodschap; ‘redt u zich er maar mee’,”  vertelt Hans, “Van A tot Z staan we voor u klaar.” 

Dat begint al bij het intake gesprek. In dit gesprek met één van de adviseurs inventariseren wij u uw wensen. Wat wil u zelf in uw badkamer of keuken, welk merk zou u willen en welke apparatuur? De adviseur gaat samen met u aan de slag en er wordt een plan gemaakt. Bent u akkoord, dan gaat KBC aan de slag. “We doen alles onder eigen beheer, vanaf ontwerp tot aan de montage, het leiding- en stucwerk en de installatie van eventuele apparaten kan KBC ook voor u organiseren. Op die manier ontzorgen we onze klanten, ze kunnen op ons rekenen.” KBC heeft rond de dertig vaste medewerkers in dienst en werkt verder nog samen met een vaste groep freelancers, allemaal gespecialiseerde vakdeskundigen met passie en plezier in hun werk. 

Uniek aan de werkwijze van KBC is hun warme en persoonlijke aanpak. Tijdens de gesprekken met hun klanten nemen ze écht de tijd en schenken ze een goede bak koffie (ook niet onbelangrijk). Het is ook niet voor niets dat hun klanten hun verregaande service belonen met een 9.2 op de reviewsite Qasa. Hans: “We staan vanaf het eerste lijntje op de tekening tot het laatste schroefje in de nieuwe keuken klaar voor de klant. Openheid en eerlijkheid vinden we daarin heel belangrijk. Dat waarderen mensen blijkbaar. We rekenen altijd de eerlijke prijs en geven altijd een eerlijk advies. Daar staan we voor.”

Bij KBC vindt u zowel het midden- als hoog segment keukens en badkamers. Het paradepaardje van de winkel zijn toch echt de Poggenpohl keukens, één van de oudste en bekendste meubelmakers ter wereld. De zeer exclusieve uitstraling valt op in elke keuken, u ziet gelijk met hoeveel precisie is gelet op de kleinste details. Daarnaast verkoopt KBC ook unieke handgemaakte keukens én werken zij met bekende en betrouwbare apparaten van AEG, Miele en Siemens. 

U bent van harte uitgenodigd om eens binnen te kijken bij KBC Keukens en Badkamers in Scharnegoutum. Hun medewerkers helpen u graag! 

Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum
www.kbc-scharnegoutum.nl

Meer berichten