Afbeelding

Extra aanpassingen busdienstregeling Arriva in Friesland

Algemeen

FRIESLAND - Vanwege het coronavirus en de maatregelen die door de overheid hiervoor zijn genomen,  hebben wij momenteel minder personeel én minder reizigers.  Het maatschappelijk belang van openbaar vervoer is groot. Wij proberen en willen onze reizigers zo lang mogelijk van dienst zijn. Tenslotte vervoeren we ook dagelijks reizigers die werkzaam zijn in vitale sectoren. Juist nu is het extra belangrijk dat deze medewerkers kunnen werken.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Door de dienstregeling aan te passen bieden we reizigers toch een betrouwbare dienstregeling tijdens de hele dag én op alle dagen van de week.

Verdere aanpassing dienstregeling bus
In de provincie Friesland rijden we vanaf 25 maart iedere dag volgens de zondagdienstregeling met behoud van ochtendritten van maandag tot en met zaterdag als aanvulling.

De Opstapper
Waar geen bussen, lijntaxi’s, belbussen of buurtbussen meer rijden, biedt de Opstapper een alternatieve reismogelijkheid. De Opstapper is vraagafhankelijk, maar rijdt volgens een vaste dienstregeling. Deze is te vinden op www.arriva.nl. De Opstapper is tot een uur voor vertrek te reserveren via telefoonnummer 0800-2802803 (gratis).

Waddeneilanden
De dienstregeling van de bussen die naar Holwerd rijden (lijn 66 en 166) wordt aangepast aan het vaarschema van de veerdienst naar Ameland. Daarnaast is op de eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog de dienstregeling aangepast aan de afvaarten van de veerboten.

Reisinformatie
De aangepaste dienstregeling voor onze bussen staat vanaf 25 maart in de reisplanners. De aangepaste dienstregeling kan van invloed zijn op aansluitingen. Kijk voor meer informatie in de reisplanner. En voor de aangepaste dienstregeling verwijzen we je ook naar de website www.arriva.nl/corona.

Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:16
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00