Afbeelding

Vrijwilligerswerk bij Atletiekvereniging Horror is leuk!!!

Sport

Bij AV Horror worden gedurende het jaar diverse evenementen georganiseerd: van april tot oktober zijn er baanwedstrijden, gedurende het gehele jaar wegwedstrijden en in december een cross/trail in het Rasterhoffpark.

Voor al die evenementen moeten èn kunnen we een beroep doen op een groep van vrijwilligers, die zich inzetten voor AV Horror. Uiteraard zijn wij heel gelukkig met deze groep mensen, want zonder vrijwilligers kunnen we niet. De groep bestaat uit actieve sporters bij de vereniging, maar ook (oud) leden die niet (meer) sporten, plus ouders van jeugdleden.

Vrijwilligerswerk is leuk!
Vrijwilligerswerk is leuk! Omdat het mooi is iets te betekenen voor anderen, voor enthousiaste sporters, voor de vereniging. Het brengt je in contact met anderen en vergroot je sociale netwerk. Je bent actief, het is gezellig. Ja het is leuk om vrijwilligerswerk te doen!

Wat zijn zoal de taken van de vrijwilligers bij evenementen? Verkeersregelaars, kantinediensten, ondersteunen van scheidsrechters en juryleden, opbouwen en weer opruimen, waterposten bemannen, onderhoud, administratieve zaken bij wedstrijden enz. Het is leuk om te zien met hoeveel enthousiasme een ieder zich inzet, om het evenement te doen slagen.

Op dit moment is er een werkgroep bezig met het schrijven van een Beleidsplan Vrijwilligers. Het doel is het vrijwilligerswerk meer te structureren, en het te verdelen over een grotere groep.

De eerst komende evenementen zijn de Winterlopen op 2 februari en de Ronde van Sùdwest Fryslân 5 april.

Een compleet overzicht is te vinden op www.avhorror.nl/lopen-in-sneek/

Voor al onze evenementen staat sportplezier en laagdrempeligheid voorop! Bij interesse of vragen: vrijwilligers@avhorror.nl

Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:16
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00