Afbeelding

Hoe ben je bij de club betrokken geraakt?

Algemeen

Meneer Gerritsen vertelt over La Boule au But: 

De vraag hoe ben je bij de club gekomen is simpel te beantwoorden, mijn vrouw en ik liepen in Sneek en kwamen een kennis tegen, we stonden te praten en hij zei dat hij die middag ging boulen en vroeg ons voor de zoveelste keer, kom eens kijken. Nu dat heb ik gedaan, want elke woensdag middag als er geen wedstrijden zijn kan er vrij gespeeld worden. Al snel kreeg ik de smaak te pakken en ben er nu niet meer weg te slaan. Ook op zaterdag middag als er geen wedstrijden zijn kan er vrij gespeeld worden en zijn er altijd vele spelers aanwezig.

Op dinsdagavond is een wedstrijd avond alleen voor club leden. Dit is een zomer en winter gebeuren, In de winter zijn er meer wedstrijden en daar komen veel spelers van elders, een heel gebeuren altijd weer. Deze mensen willen graag spelen in de verwarmde hal en winnen dan de nodige prijzen welke door de club beschikbaar worden gesteld.

Gezellig is het er altijd, er is niet voor niets een kantine. Kijk even op de site van de NJBB ( Nederlandse Jeude Boel Bond) U zal verbaast zijn over het aantal toernooien de bij na dagelijks georganiseerd worden.

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 17 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00