Afbeelding

Teachers Delight trapt nieuwe serie Topzondag met Koffiegeur af

Cultuur

SNEEK - Teachers Delight neemt zondag 20 oktober de eerste Topzondag met Koffiegeur van het seizoen 2019-2020 voor zijn rekening. De gelegenheidsgroep bestaat uit Kunstencentrum Atrium-docenten Bé Meiborg (piano), Thomas Zoetelief (gitaar) en Tseard Verbeek (trompet). Zij worden vergezeld door twee bevriende muzikanten: drummer Arno van Nieuwenhuize en basgitarist Koos Wiltenburg. Het optreden begint om 11.30 uur.

Het kwintet zal in diverse combinaties samenspelen. Op het programma staan onder meer de jazzklassiekers 'My Funny Valentine' en 'Stella by Starlight en 'V Flow' van Eric Vloeimans.

Waar: Noorderkerkzaal van Theater Sneek (ingang: Oud Kerkhof 11, Sneek)
Wanneer: Zondag 20 oktober, 11.30 - 12.30 uur
Kaarten: € 10, te bestellen via www.theatersneek.nl

Topzondag met koffiegeur
Topzondag met Koffiegeur is een serie kamermuziekconcerten in de Noorderkerkzaal van Theater Sneek. Bij de optredens zijn vaak docenten betrokken van Kunstencentrum Atrium, onderdeel van Cultuur Kwartier Sneek. Veel Atrium-docenten zijn naast hun onderwijspraktijk actief in professionele ensembles. Een Topzondag met Koffiegeur geeft hen en andere topmuzikanten de gelegenheid om in een sfeervolle ambiance op te treden.

Tseard Verbeek is per ingang van dit seizoen de programmeur van Topzondag met Koffiegeur. Hij heeft het stokje overgenomen van Lieuwe Toren, voormalig directeur/bestuurder van Cultuur Kwartier Sneek. "Ik heb een gevarieerde reeks samengesteld met uiteenlopende gezelschappen", aldus Verbeek. "Er zijn concerten van zanggroep Next Level Vocals, Duo Francis (viool) & Vijselaar (harp), Houtkwintet BlaasVaak en het Stedelijk Muziekkorps Sneek treedt op met saxofoniste Edith Bakker. Heel bijzonder is ook het duo Scholten & Flach, dat naast cello en viool op een lame sonore zal gaan spelen; een soort zingende zaag, maar met grotere toonomvang."

Zondag 20 oktober 2019: Teachers Delight
Zondag 17 november 2019: NEXT LEVEL Vocals
Zondag 23 februari 2020: Duo Scholten & Flach
Zondag 8 maart 2020: Duo Francis & Vijselaar en Houtkwintet BlaasVaak
Zondag 5 april 2020: Stedelijk Muziekkorps Sneek met Edith Bakker
 

Eef Albers - Koos Wiltenburg Kwintet live in Paradox
Afbeelding
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:16
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00