Afbeelding

Seniorenverhuizingen zonder zorgen: ook tijdens corona

Zakelijk

Ontzorgd Verhuizen verhuist mensen. Het spreekt voor zich dat zij zich houden aan alle maatregelen. Hoe pakt het verhuisbedrijf voor senioren een verhuizing tijdens corona aan?

Stap 1: (virtueel) kennismaken

U maakt een afspraak voor een huisbezoek. U kunt gerust zijn: er komt altijd iemand op bezoek zonder klachten. Voelt u zich er toch onprettig bij? Dan gaat de afspraak via beeldbellen met uw telefoon. Bent u daar niet handig in? Vraag dan een derde om u te helpen. Het gaat erom dat Ontzorgd Verhuizen u spreekt om uw verhuiswensen te horen en een kijkje te nemen in uw woning.

Stap 2: Een vrijblijvende offerte

U ontvangt een duidelijke offerte. 80% van de klanten vinden die erg meevallen. De tarieven van Ontzorgd Verhuizen zijn dan ook heel gangbaar. Gaat u akkoord? Dan krijgt u als service van de zaak een eigen verhuisregisseur die uw verhuizing voorbereidt en regelt. Hij is uw vraagbaak, ook buiten kantooruren. Als u wil, kan hij ook andere verhuiswerkzaamheden voor u doen. Bijvoorbeeld uw adreswijzigingen versturen of uw oude woning leeg en schoon opleveren.

Stap 3: De verhuisdag

Op de verhuisdag ontvangt u eerst uw verhuisregisseur. Daarna kunt u bijvoorbeeld naar familie gaan. U hoeft niet bij de verhuizing te blijven, omdat uw verhuisregisseur precies weet wat er moet gebeuren. Hij ontvangt de verhuisploeg en zorgt er samen met hen voor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Als alles in uw nieuwe woning op de goede plek staat, krijgt u een belletje. U hoeft dan alleen nog maar thuis te komen!

U ziet: ook tijdens corona kunt u ontzorgd verhuizen. Vraag dus gerust een afspraak aan op 085-041 01 01. Ook als u andere vragen heeft.

www.ontzorgdverhuizen.nl

Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 19 minuten geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 14 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 17 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 22 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning gisteren
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00