De affiche van de wedstrijd.
De affiche van de wedstrijd. Foto: VC Sneek

Friese eredivisievolleybalsters vanmiddag live online te zien

Sport

SNEEK - De hoogst acterende Friese damesvolleybalploeg van Friesland, VC Sneek, treft in de eredivisie vanmiddag Talentteam DS 1 uit Ede en kan in deze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie de felbegeerde derde plaats in de eindrangschikking pakken. Daarmee scoort het tevens een bonuspunt richting de play-offs om het landskampioenschap.

Vanwege de coronaregels mag er geen publiek bij zijn in de Sneker sporthal, maar uiteraard is daar wat op gevonden. Je kunt de volleybalsters nu vanaf je eigen computerscherm naar de overwinning kijken. Klappen en juichen mag, maar dat zullen de dames waarschijnlijk niet meekrijgen.

Wedstrijd begint online om 16.00 uur

Online live kijken is in elk geval ‘next best’, iets is beter dan niets en zo weet je als fan wel meteen wat er gebeurt bij je favoriete team. De wedstrijd begint vanmiddag om 16.00 uur, te zien bij Sport Noord.

Een drie- of viersets zege op de bezoekers uit Ede betekent dat VC Sneek als derde in de competitie eindigt en een bonuspunt meeneemt naar de play-offs.

VC Sneek is uiteraard super enthousiast en schrijft op haar socials: “Wij wensen u weer veel volleybalplezier toe! Steun onze dames waar mogelijk! Ze verdienen uw support richting play-offs! KIJK MEE: om 16.00 uur komen onze dames in actie tegen Talentteam DS 1. Deze wedstrijd is te zien via de livestream van Sport Noord. Succes meiden!”

Afbeelding
4 mei 20.45 uur: Annelies van James Whitbourn door het Toonkunstkoor Cultuur 30 minuten geleden
Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 2 uur geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 16 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 19 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00