Afbeelding
Foto: Jeroen Schaaphok

Heeft u Hart voor Heerenveen?

Algemeen

Hart voor Heerenveen organiseert op dinsdagmiddag 5 november 2019 van 13.45 tot 16.30 uur in het Posthuis Theater alweer de zevende editie van de Meet & Match. Een dynamisch netwerkevent waar Heerenveense bedrijven en lokale goede doelen elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De economische waarde van de 175 gesloten samenwerkingen van de laatste Meet & Match was ruim € 90.000.

Hart voor Heerenveen nodigt bedrijven, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs, scholen en gemeente van harte uit om tijdens de Meet & Match elkaar de hand te reiken. Maatschappelijke organisaties als de Alzheimerstichting, Humanitas, het Hospice, musea, buurthuizen of Stichting Leergeld leveren een onmisbare bijdrage aan de samenleving. Door de hulp van vele vrijwilligers kunnen zij met weinig budget veel bereiken. Maar af en toe kunnen zij een steuntje in de rug goed gebruiken. Koninklijke Smilde stelt heerlijke banketstaven beschikbaar voor vrijwilligers om ze in het zonnetje te zetten vanwege hun goede werk. Notaris Savenije stelt bijvoorbeeld gratis statuten op voor een nieuwe stichting. De Skulp, centrum voor leven met kanker, zoekt hulp bij hun PR. De Voedselbank zoekt organisaties die intern voedsel willen inzamelen om hun nijpende tekort aan te vullen en de gemeente biedt in haar eigen stand o.a. gratis sportclinics of financieel advies aan. TOF Vakanties, voor mensen met een verstandelijke beperking, zoekt bedrijven die willen helpen met een mobieltjes-inzamelactie. En het Posthuis biedt het gebruik van theaterruimtes aan stichtingen en verenigingen tegen maatschappelijk tarief. Uitgangspunt deze middag is dat deelnemers handelen met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel. Geen omzet, wel voldoening.

Hoe werkt het?

Twee van 's lands bekendste strafrechtadvocaten Hans en Wim Anker nemen bezoekers mee in de wereld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Heuse matchmakers van Randstad, de Lions Heerenveen 2.0 en de Rabobank brengen bedrijven en lokale goede doelen in anderhalf uur met elkaar in contact om zoveel mogelijk matches te realiseren. Inspirerende matches, klein of groot. Notaris Savenije en notaris De Boer bekrachtigen alle matches en berekenen per match de economische waarde. Aan het eind van het event maken zij bekend wat de waarde is van alle gesloten samenwerkingen. Hart voor Heerenveen, onderdeel Caleidoscoop Welzijn, is dankbaar dat hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen dit event mede mogelijk maakt.

Aanmelden?

Wilt u als ondernemer graag invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid? Of kan uw vereniging of stichting bepaalde hulp van een bedrijf goed gebruiken? Aanmelden voor dit gratis evenement kan via r.osenga@caleidoscoopheerenveen.nl. Meer informatie vindt u op www.hartvoorheerenveen.nl/meet-and-match.

Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 1 uur geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 15 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 18 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning gisteren
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00