zaterdag 30 mei, 2020 12:08
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

De Skoffel uit Heerenveen is de 'Leukste Voetbalkroeg van Friesland'

De Skoffel uit Heerenveen is de 'Leukste Voetbalkroeg van Friesland'. Dat blijkt uit de 'Leukste Voetbalkroeg van Nederland'-verkiezing van FOX Sports. Er is sinds oktober ruim 13.000 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. De Skoffel neemt de titel over van Sportcafé Drachten.

De provinciewinnaars (in alfabetische volgorde)
Drenthe: De Drie Paardjes uit Emmen
Flevoland: De Ommele uit Urk
Friesland: De Skoffel uit Heerenveen
Gelderland: Sportsbar 't Huys uit Arnhem
Groningen: Sportcafé Sportplein uit Veendam
Limburg: Café de Kroeg uit Heerlen
N-Brabant: Café de Coop uit Sprundel
N-Holland: Café Kuijper uit Amsterdam
Overijssel: Café Eigenwijs uit Kampen
Utrecht: Café BU2 uit Bunschoten-Spakenburg
Zeeland: De Heeren van Holland uit Middelburg
Z-Holland: Tapperij Tijdloos uit Papendrecht

Top-3 krijgt bezoek van FOX Sports-filmcrew
Welke drie provinciewinnaars de meeste stemmen hebben gekregen, blijft nog even geheim. De top-3 krijgt bezoek van een FOX Sports-filmcrew. Een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van Koninklijke Horeca Nederland, FOX Sports en Radio Veronica, bepaalt op basis van de video's wie zich De Leukste Voetbalkroeg van dit seizoen mag noemen. Dit wordt op 30 november live in het FOX Sports-programma 'De Eretribune' bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een Radio Veronica Drive In Show van dj's Rick en Niels, 10.000 bitterballen en een gratis jaarlicentie van FOX Sports Zakelijk.

Populaire plek om live voetbal te kijken
Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 379.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen werd Tapperij Tijdloos uit Papendrecht verkozen tot 'De Leukste Voetbalkroeg van Nederland'. In 2017 ging de eer naar Café D'n Bel uit het Brabantse Bladel.

Meer berichten
 
CustomHtml_3