Op de foto: Patrick Jilderts, filiaalmanager Jumbo Kooistra Heerenveen en Renske Osenga, Hart voor Heerenveen
Op de foto: Patrick Jilderts, filiaalmanager Jumbo Kooistra Heerenveen en Renske Osenga, Hart voor Heerenveen Rabobank Heerenveen

Appeltaart Jumbo voor nieuwe vrijwilligers tijdens Actiemaand Vrijwilligerswerk

Algemeen

Supermarkt Jumbo Kooistra Heerenveen doneert een overheerlijke appeltaart aan alle mensen die zich tijdens de Actiemaand van de Vrijwilliger als nieuwe vrijwilliger inschrijven. Jumbo Kooistra sloot deze samenwerking met het Vrijwilligers Servicepunt via Hart voor Heerenveen. "Hiermee onderschrijft de Jumbo het belang van vrijwilligerswerk, geweldig", aldus Renske Osenga van Hart voor Heerenveen.

Het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop Heerenveen vraagt extra aandacht voor vrijwilligerswerk tijdens de actiemaand 'Even tijd?' van 4 november tot 11 december 2019. Zij organiseert veel leuke en interessante activiteiten om aan te haken. Op www.caleidoscoopheerenveen.nl vindt u de activiteitenagenda. Vrijwilliger bij een museum, maatjesprojecten, de Voedselbank of in een wijkcentrum? Elke week of incidenteel? Er zijn vele mogelijkheden om je als vrijwilliger belangeloos in te zetten voor maatschappelijke organisaties. Vrijwilligers zijn onmisbaar en leveren een grote bijdrage aan de lokale samenleving. Heeft u even tijd? Informeer naar de verschillende mogelijkheden en vrijwilligersvacatures bij het Vrijwilligere Servicepunt Heerenveen, Weegbree 72 in Heerenveen (in Wijkcentrum De As). Tot 11 december a.s. ontvangt elke nieuw ingeschreven vrijwilliger een heerlijke appeltaart.

Hart voor Heerenveen verbindt lokale maatschappelijke organisaties met het Heerenveense bedrijfsleven; Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Samenwerken met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel.

Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 9 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 12 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 17 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 19 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 24 apr, 08:00