v.l.n.r. Arjen Wijma & Jason Abeln
v.l.n.r. Arjen Wijma & Jason Abeln

Elektrisch rijden wint aan terrein

Zakelijk

DRACHTEN - Aiways Distributie Nederland, distributeur van elektrisch automerk Aiways, maakte onlangs bekend dat Profile, de onafhankelijke garageformule met ruim 150 franchisevestigingen in Nederland, hun aftersales- en proefritpartner is. Aiways maakt geen gebruik van fysieke showrooms, maar gelooft in het gemak van online verkoop. Consumenten kunnen een proefrit maken bij een geselecteerd aantal vestigingen van Profile, waaronder Profile Drachten, Friese Banden Service in Drachten. Klanten die een volledig elektrische Aiways U5 SUV hebben aangeschaft, kunnen voor garantie en onderhoud terecht bij Profile.

Aiways Distributie Nederland on tour

Om de samenwerking te promoten was het team van Aiways zaterdag 15 mei met meerdere Aiways U5-modellen aanwezig bij Profile Drachten. Tijdens deze dag konden er extra proefritten gemaakt worden met de nieuwste modellen van de Aiways U5. “Elke week vinden er wel meerdere proefritten met de Aiways U5 plaats waar altijd enthousiast op wordt gereageerd”, zegt Arjen Wijma, bedrijfsleider bij Profile Drachten. “Wij zijn dan ook blij met de samenwerking tussen Aiways en Profile. Het biedt de consumenten het gemak dat zij online een auto kunnen kopen, maar hem lokaal kunnen bezichtigen en een proefrit kunnen maken”.

Dat elektrisch rijden steeds populairder wordt merkt ook Wijma op. “We zien steeds meer elektrische voertuigen in de werkplaats en zetten sinds kort ook een elektrische auto in als vervangend vervoer”. Ook de monteurs heeft Wijma extra opgeleid, zodat iedereen beschikt over de juiste kennis om de elektrische auto’s te onderhouden. Op deze manier kunnen ze bij Profile Drachten klanten het complete plaatje bieden. Van proefritten tot garantie en van updates tot het onderhoud. “Naast de algemene trainingen hebben onze monteurs ook nog aanvullende trainingen bij Aiways gevolgd, zodat ze de auto van voor tot achter begrijpen”.

Ook voor Aiways Distributie Nederland was Profile als partner een logische keuze. “Profile staat bekend om zijn deskundige en betrouwbare autoservice met landelijke dekking. De Aiways U5 heeft weinig onderhoud nodig, maar het is fijn om te weten dat we daar op diverse plaatsen in het land servicemonteurs voor hebben klaarstaan, zoals bij Profile-vestiging Friese Banden Service in Drachten. Ook biedt Profile Drachten ons de mogelijkheid om potentiële kopers een proefrit dichtbij huis aan te bieden”, aldus?Jason Abeln, Operationeel Manager bij Aiways Distributie Nederland.

Over de Aiways U5 SUV

De volledig elektrische Aiways U5 SUV heeft een rijbereik van 410 km en daarmee kunt u dus alle kanten op. De U5 is niet alleen ruim voor de bestuurder, maar ook op de achterbank is alle ruimte. Zelfs voor Nederlandse maatstaven hebben passagiers beenruimte genoeg. Met 432 liter bagageruimte (en 1555 liter met de achterbank neer) en dakrails met 75kg laadvermogen neemt de Aiways U5 bijna alles mee wat u wilt! De Aiways U5 is verkrijgbaar in verschillende modellen.

Was u deze dag niet in de gelegenheid om een proefrit met de Aiways U5 te maken, maar bent u wel geïnteresseerd? Via de Proefritplanner van Aiways Distributie Nederland kiest u eenvoudig voor een nieuwe datum en tijdstip voor uw proefrit bij Profile-vestiging Drachten.

Tenzij er nog kou komt mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nij Smellinge en ZuidOostZorg experimenteren met muziek op IC Zorg & Welzijn 25 apr, 15:00
De Nederlandse vlag, die op 4 mei in het hele land halfstok hangt.
4 mei dodenherdenking in Drachten Verhalen uit de buurt 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00