De Aiways U5 SUV, die je aanstaande zaterdag kan uitproberen in Drachten
De Aiways U5 SUV, die je aanstaande zaterdag kan uitproberen in Drachten

Ontdek elektrisch rijden in Drachten, maak een proefrit met de Aiways U5!

Algemeen

DRACHTEN - Elektrisch rijden wordt steeds toegankelijker en populairder. Daarom is Aiways, bekend van de volledig elektrische Aiways U5 SUV, de komende tijd ‘on tour’. De afgelopen weken zijn al verschillende locaties in Nederland bezocht: van Purmerend tot Middelburg. Aanstaande zaterdag 15 mei is het team van Aiways met meerdere Aiways U5-modellen bij Profile Drachten, Friese Banden Service aanwezig. Wilt u langskomen voor een proefrit, plan deze dan in via www.aiways.nl. Ervaar de Aiways U5 en u zult zelf merken hoe makkelijk het is om de stap te maken naar elektrisch rijden!

Over de Aiways Tour

Datum: Zaterdag 15 mei, van 11.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Profile Drachten aan de Dopplerlaan 8 te Drachten

Belangrijk: vanwege de geldende coronamaatregelen vragen we u om zich vooraf aan te melden voor een proefrit: https://www.aiways-u5.nl/plan-een-proefrit

Over de Aiways U5 SUV

De volledig elektrische Aiways U5 SUV heeft een rijbereik van 410 km en daarmee kunt u dus alle kanten op. De U5 is niet alleen ruim voor de bestuurder achter het stuur, maar ook op de achterbank is alle ruimte. Zelfs voor Nederlandse maatstaven hebben passagiers beenruimte genoeg. Met 432 liter bagageruimte (en 1555 liter met de achterbank neer) en dakrails met 75kg laadvermogen neemt de Aiways U5 bijna alles mee wat u wilt! De Aiways U5 is verkrijgbaar in verschillende modellen.

Aiways en Profile

Aiways Distributie Nederland maakt geen gebruik van een fysieke showrooms, maar richt zich op online verkoop. Zo wil het haar klanten een compleet servicepakket kunnen bieden tegen lagere kosten. Klanten die een elektrische Aiways U5 hebben aangeschaft, kunnen voor garantie, onderhoud en proefritten bij een geselecteerd aantal vestigingen van Profile terecht, waaronder Profile Drachten, Friese Banden Service. Zo staat er altijd iemand dichtbij huis voor u klaar!

Aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid om een proefrit met de Aiways U5 te maken, maar wel geïnteresseerd? Via de Proefritplanner kiest u eenvoudig voor een andere datum en tijdstip voor uw proefrit bij Profile-vestiging Drachten.

De Nederlandse vlag, die op 4 mei in het hele land halfstok hangt.
4 mei dodenherdenking in Drachten Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 6 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 20 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 23 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag in Drachten? Evenement 24 apr, 08:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00