zondag 5 april, 2020 05:19
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: Picasa

Deze lieve puppy's zoeken nieuwe baasjes

Dit kleine grut is samen met hun moeder bij ons gekomen. Moeder is een schat van een husky en vader is helaas onbekend. De pups zijn geboren op 2-2-2020, 3 teefjes en 1 reutje. Op het ogenblik vermaakt dit hele gezinnetje zich prima in ons gastgezin samen met de daar al aanwezige honden.

De pups groeien als kool en zijn frank en vrij. Inmiddels hebben ze hun 1e bezoekje bij de dierenarts gehad, ze zijn allen gezond bevonden en hebben inmiddels hun 1e vaccinatie gehad. 

Het reutje Nutak (links onder) is wel de brutaalste van het stel, hij is gek op aandacht en zorgt er ook wel voor dat hij dit krijgt, is het niet op de ene manier dan wel op de andere manier, een echte ondeugd dus. Het teefje Nabu (rechts boven) is daarentegen de meest bescheiden pup van het stel, een zachtaardig meiske dus. Neda ( links boven) en Nika (rechts onder) gedragen zich als een gemiddelde tussenmoot. Gewoon een lekker stel puppy’s dus. 

Ze eten inmiddels al zelfstandig en het wordt dan ook tijd om zo langzaam aan eens uit te kijken naar nieuwe baasjes voor dit grut. Denkt u nu diegene te zijn voor één van de pups, en ze alles te kunnen bieden wat een pup nodig heeft, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com 

www.sosdier.nl

Meer berichten