woensdag 8 juli, 2020 16:26
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: SERA

Welkom Dienst met Jurrien ten Brinke en SERA

SURHUISTERVEEN - Op zondag 8 december (aanvang 10.00 uur) wordt de tiende Welkom Dienst gehouden in De Flambou te Surhuisterveen. Spreker is dan Jurrien ten Brinke en Sera en haar band verzorgen de muziek.

Het thema is 'De kracht van woorden'. We weten allemaal dat woorden ons raken. Positieve woorden scheppen leven, laten groeien en bemoedigen ons. Maar negatieve woorden kunnen ons breken, geven onzekerheid, doen pijn. Hoe gaan wij hiermee om?

Jurrien ten Brinke (37) probeert met vallen en opstaan Jezus te volgen, een goed voorbeeld voor hun kids te zijn en anderen in nood te helpen. Samen met zijn vrouw Janet runt hij parttime een tienerprogramma dat Be Courageous heet en waarin ze tieners en jongeren willen bemoedigen (www.becourageous.nl).

Na jaren van hopen, bidden en talloze besprekingen zien ze begin 2018 een droom werkelijkheid worden. Een voormalige school in een Apeldoornse volksbuurt vormden ze om tot ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en onderkomen voor vluchtelingen en tienermoeders.

SERA

Sera van der Vijver is zangeres van de gelijknamige band uit Drachten. Ze deed in 2011 mee met het Junior Songfestival en kwam tot de finale met het nummer 'Never give up'. Ze schrijft ook eigen werk. Een van haar optredens was in 'The Passion' waar ze onder andere 'Ave Maria' zong. SERA bestaat verder uit Ruben Bruinsma, Jeroen Bruinsma en Sjouke Simon de Boer. De band is spontaan ontstaan in 2015 tijdens Giel Beelen's talentenjacht op 3FM. De prachtige stem van Sera van der Vijver en de aanstekelijke sound van de band raakt veel mensen.

Meer berichten