Afbeelding

ABS Keuter Oosterwolde: ‘Wij doen echt alles’

Algemeen

Arnold Keuter en Karel Jongerling van ABS Keuter Autoherstel en Autohopper Oosterwolde zijn met hun team van 10 medewerkers expert in auto's en caravans. Welke schade je ook hebt aan je auto of caravan, ABS Autoherstel repareert het snel en vakkundig. Ook heeft het bedrijf heeft vijftien huurauto's en verschillende verhuisbussen die je kunt huren.

Zorgeloos snel schadeherstel
Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Keuter zorgt voor een zorgeloos en spoedig schadeherstel. Als je geconfronteerd wordt met autoschade, heb je waarschijnlijk geen behoefte aan de extra zorgen die de schadeafhandeling bij de verzekerings- of leasemaatschappij en het invullen van de schadeformulieren opleveren.

Regelt vervangend vervoer
En je moet ook nog eens vervangend vervoer regelen. "Ook dat regelen wij snel en vakkundig voor je als je dat wenst", zegt Karel Jongerling. "Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de schadeafwikkeling met je verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor je." Bij ABS Autoherstel ben je altijd aan het juiste adres. Het bedrijf geeft vier jaar garantie op lak. De klanttevredenheid wordt uitgedrukt in het cijfer 8,9. Van autoschadeherstel, tot ruitschadeherstel, caravanherstel, banden, alles kan. Bel met 0516-512637 als je hulp nodig hebt.

Goedkoop auto of bus huren?
Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Oosterwolde? Woon je in Oosterwolde, Elsoo, Makkinga, Oldeberkoop, Nijeberkoop, Donkerbroek, Dwingeloo, Haule, of……… dan is Autohopper Keuter het juiste adres voor jou om een personenauto of bestelbus (verhuisbus) te huren tegen een scherp tarief.

Arnold: "Wij verhuren zowel personenauto's als bedrijfswagens. Kijk op onze website https://www.autohopper.nl/locaties/autoverhuur-oosterwolde of neem telefonisch contact opnemen met onze verhuurbalie op telefoonnummer 0516-512637, voor alle informatie over autohuur, tarieven en online reserveren.

Voor 25 euro per dag
Autohopper is een landelijke autoverhuurformule, waarbij je voor slechts Ä 25,- per dag op pad kunt met een nieuwe auto of bestelbus die altijd voorzien is van airco en audio-installatie. "Wij hebben geen verborgen kosten, dat is no-nonsense autoverhuur!"

Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 16 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03