Hoe ver gaat Dean Shenhav uit Sneek voor één jaar gratis wonen?

Algemeen

Studentenkamers zijn schaars en daarom regelen dj's Barend van Deelen en Daniel Lippens een woning voor één van de 538-luisteraars. Dean Shenhav uit Sneek maakt kans op de gratis studentenkamer. Dinsdag 25 juni neemt hij het op het Plein in Den Haag op tegen een andere fanatieke student. Met als opdracht: zoveel mogelijk bizarre items van een lijst verzamelen, die ieder goed zijn voor één punt. De student met de meeste punten is door naar de finale op donderdagavond 27 juni in de radioprogramma's van Barend en Daniel.

538-dj Barend van Deelen: "Volgende week maandag, dinsdag en woensdag nemen iedere avond twee studenten het tegen elkaar op in Eindhoven, Den Haag en Rotterdam. De winnaar kwalificeert zich voor de finale bij 538 waar ze strijden om de ultieme hoofdprijs: één studiejaar lang gratis wonen in één van The Student Hotels in Nederland! Hoe vet is dit? Scheelt ze een vermogen en deze kans krijgen ze maar één keer!"

538-dj Daniel Lippens: "We geven die kamer natuurlijk niet zomaar weg, ik ben heel benieuwd hoe ver de studenten gaan in het verzamelen van de bizarre items! Wat ze moeten verzamelen houden we nog even geheim. Het blijft natuurlijk niet bij een afwasborstel en toiletrolhouder, er zitten behoorlijk wat gekke combinaties en verrassingen tussen."

De 538 Studentenkamer Strijd is vanaf maandag 24 juni elke avond vanaf 19.00 uur te volgen via Radio 538 en 538.nl.


Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:16
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00