Afbeelding

Mitsubishi bouwt aan succesvolle toekomst

Zakelijk AUTOTESTDAG 2021

Met een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en veel gepassioneerde klanten heeft Mitsubishi Motors een solide basis voor een succesvolle toekomst in Europa, want één ding is zeker: Mitsubishi Motors is en blijft actief in Nederland.

Met de beproefde plug-in hybride SUV’s, de aantrekkelijke Space Star en diverse nieuwe modellen die reeds zijn aangekondigd, blijven uw Friese Mitsubishi dealers AutoRaggers Heerenveen & Auto De Boer Franeker volop in beweging. 

Eclipse Cross Phev

Mitsubishi Motors heeft de ambitie om zijn leidende positie op het gebied van plug-in hybride SUV’s verder te versterken. De Mitsubishi Outlander PHEV is een wereldwijde bestseller en de bestverkochte plug-in hybride SUV in Europa.

De dit jaar geïntroduceerde Mitsubishi Eclipse Cross PHEV heeft dezelfde aandrijftechniek in combinatie met een aansprekend en onderscheidend design. Dankzij de krachtige aandrijfaccu kun je 45km volledig elektrisch rijden tot een snelheid van maximaal 135 km/h. Voeg daar nog zijn 2.4-liter benzinemotor aan toe en je kunt dus veel en vaak elektrisch rijden zonder je zorgen te maken over gebrek aan energie. Het accupakket kan aan een gewoon stopcontact worden opgeladen.

Bovendien kun je rekenen op standaard vierwielaandrijving, een hoog trekgewicht van maar liefst 1.500 kg en een opvallend rijke uitrusting. De prijslijst van de nieuwe plug-in hybride Eclipse Cross Phev begint bij 37.990 euro.

‘Here to stay’

De komende jaren wordt het aanbod van Mitsubishi Motors versterkt met nieuwe modellen die voortkomen uit de krachtige alliantie met Renault en Nissan. De boodschap is duidelijk: ‘Mitsubishi Motors is here to stay!’ en bouwt aan een succesvolle toekomst. 

Meer weten over de Mitsubishi-modellen of interesse in een proefrit? Kom langs bij AutoRaggers in Heerenveen of bij Auto De Boer in Franeker. Kijk op www.mitsubishi-friesland.nl voor meer informatie.

Auto De Boer Franeker: 

Harlingerweg 48B
www.autodeboer.nl I 0517 - 390380

AutoRaggers Heerenveen

Houtdraaier 6
www.autoraggers.nl I 0513 - 61 87 18

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
Orgelconcert ‘Kerst’ door Theo Jellema in de Dorpskerk Huizum Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
ChristenUnie wil provinciale samenwerking met Havennetwerk Fryslân Politiek 6 uur geleden
Afbeelding
Uw naaste overlijdt; wat moet u regelen bij de Belastingdienst? Samenleving 20 uur geleden
Afbeelding
Plan Erf Elawerth voor locatie voormalig schoolgebouw in Hilaard Samenleving 23 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning vanwege drugsvondst Politie 30 nov, 12:00
Afbeelding
Gasfles ontploft en vliegt in brand in Leeuwarden Politie 30 nov, 10:00
Afbeelding
Arriva: meer treinen in het Noorden Samenleving 30 nov, 08:45
Afbeelding
Fryske Anjer en Talintpriis 2022 uitgereikt aan Hilde Mulder en Folkert Wesseling Cultuur 28 nov, 12:00