Afbeelding

Mitsubishi bouwt aan succesvolle toekomst

Zakelijk AUTOTESTDAG 2021

Met een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en veel gepassioneerde klanten heeft Mitsubishi Motors een solide basis voor een succesvolle toekomst in Europa, want één ding is zeker: Mitsubishi Motors is en blijft actief in Nederland.

Met de beproefde plug-in hybride SUV’s, de aantrekkelijke Space Star en diverse nieuwe modellen die reeds zijn aangekondigd, blijven uw Friese Mitsubishi dealers AutoRaggers Heerenveen & Auto De Boer Franeker volop in beweging. 

Eclipse Cross Phev

Mitsubishi Motors heeft de ambitie om zijn leidende positie op het gebied van plug-in hybride SUV’s verder te versterken. De Mitsubishi Outlander PHEV is een wereldwijde bestseller en de bestverkochte plug-in hybride SUV in Europa.

De dit jaar geïntroduceerde Mitsubishi Eclipse Cross PHEV heeft dezelfde aandrijftechniek in combinatie met een aansprekend en onderscheidend design. Dankzij de krachtige aandrijfaccu kun je 45km volledig elektrisch rijden tot een snelheid van maximaal 135 km/h. Voeg daar nog zijn 2.4-liter benzinemotor aan toe en je kunt dus veel en vaak elektrisch rijden zonder je zorgen te maken over gebrek aan energie. Het accupakket kan aan een gewoon stopcontact worden opgeladen.

Bovendien kun je rekenen op standaard vierwielaandrijving, een hoog trekgewicht van maar liefst 1.500 kg en een opvallend rijke uitrusting. De prijslijst van de nieuwe plug-in hybride Eclipse Cross Phev begint bij 37.990 euro.

‘Here to stay’

De komende jaren wordt het aanbod van Mitsubishi Motors versterkt met nieuwe modellen die voortkomen uit de krachtige alliantie met Renault en Nissan. De boodschap is duidelijk: ‘Mitsubishi Motors is here to stay!’ en bouwt aan een succesvolle toekomst. 

Meer weten over de Mitsubishi-modellen of interesse in een proefrit? Kom langs bij AutoRaggers in Heerenveen of bij Auto De Boer in Franeker. Kijk op www.mitsubishi-friesland.nl voor meer informatie.

Auto De Boer Franeker: 

Harlingerweg 48B
www.autodeboer.nl I 0517 - 390380

AutoRaggers Heerenveen

Houtdraaier 6
www.autoraggers.nl I 0513 - 61 87 18

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Vijf tips om voedselverspilling tegen te gaan Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de populairste spelers van de Eredivisie 2023-2024 Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe #kalfbijkoe boer in Friesland Agrarisch nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: In Leeuwarden en Achtkarspelen wonen meeste rokers van Friesland Zorg & Welzijn 21 uur geleden
Afbeelding
Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,- Zakelijk 23 uur geleden
Afbeelding
ANWB en provincie Friesland starten fietsverlichtingsactie 'Zet je licht aan! Samenleving 29 sep., 20:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Roger Whittaker en weer met beide benen op de grond Column 29 sep., 18:00
Afbeelding
'Post uit Berlijn', de oorlog door de ogen van een gedeporteerde student Historie 29 sep., 15:00