Afbeelding
Foto: Datadiensten Friesland

Bent u ondernemer op De Zwette? Kies NU voor supersnel internet!

Zakelijk

LEEUWARDEN – Voor iedere ondernemer is snel en betrouwbaar internet van essentieel belang. Datadiensten Friesland (DDFr) is expert op dit gebied en zet zich al jaren succesvol in voor betaalbare glasvezelverbindingen in de provincie. Momenteel is het vooruitstrevende ICT-bedrijf bezig met vraagbundeling op bedrijventerrein De Zwette.

Supersnel en stabiel internet is noodzakelijk voor alle ondernemers. Dit is alleen mogelijk als we gaan voor een gezamenlijke keuze. Datadiensten Friesland is op dit moment al over de helft van het aantal bedrijven dat heeft aangegeven zich aan te sluiten bij het project op De Zwette. Als u ook meedoet dan wordt het echt mogelijk het fantastische plan ook daadwerkelijk te realiseren.

Beste deal
Wilt u als ondernemer op De Zwette ongestoord kunnen werken in de cloud of gebruik maken van online toepassingen, eindeloos kunnen streamen en grote bestanden kunnen ontvangen en versturen? Zeg dan JA tegen de beste glasvezeldeal op uw bedrijventerrein. Beste deal? Jazeker: de prijs waarvoor de glasvezelverbinding wordt aangeboden is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

Datadiensten Friesland is al sinds 2002 de toonaangevende netwerk integrator in Friesland. Het bedrijf verstaat de kunst om op soms ingewikkelde netwerkvragen de beste antwoorden te geven. Een betere partner is er niet.

Klaar voor de toekomst
Gaat het met elkaar lukken om ook op bedrijventerrein De Zwette een glasvezelverbinding met symmetrische bandbreedte neer te zetten? Op 1 juli wordt de knoop doorgehakt. Of het wel of niet doorgaat ligt ook in uw handen. De kans is overigens zeer groot dat het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk komt. De Zwette is immers een bedrijvenpark waar de synergie zeer hoog is en de toekomstgerichtheid zeer sterk.

Voor meer informatie, zie: www.ddfr.nl.
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zich aanmelden?? Bel dan naar: 058-845 8000

Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 58 minuten geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 18 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 20 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 23 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen 27 mrt, 12:46