Afbeelding

Rauwerda Stiens blinkt uit met vakmanschap en kwaliteit

Zakelijk nieuws

STIENS - Nu de zon steeds wat vaker om de hoek komt kijken, valt uw oog misschien wat vaker op uw tuin. Is de tuin al zomerklaar, of heeft u nog wensen? Een nieuwe schutting misschien, nieuwe tegels op het terras of toch eindelijk een overkapping? Bij Rauwerda Stiens kunt u terecht voor alles wat u voor uw klus nodig heeft. Zij verkopen én verhuren kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en voorzien u gelijk van deskundig advies. 

Rauwerda Stiens is een groothandel die inmiddels een bekend begrip is in de regio. Zowel particuliere klussers als professionele bedrijven weten de winkel en de webshop te vinden vanwege hun hoogwaardige producten en klantgerichte service. 

Rauwerda Stiens selecteert haar eigen producten en leveranciers. Kwaliteit vinden ze hierbij belangrijk en ze willen dat hun klanten zo lang en optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de producten die ze bij Rauwerda Stiens hebben gekocht. Zoek je een specifiek gereedschap wat niet in de winkel ligt, dan bestellen ze dat graag voor u mee. Naast verkoop van gereedschappen, verhuren ze ook materialen. Handig als je een steiger, betonmolen en decoupeerzaag slechts nodig hebt voor één klus. Kom eens langs bij Rauwerda om te vragen naar de mogelijkheden!

Elke klus kent zijn unieke uitdagingen. Heeft u vragen over welk gereedschap u het beste kan gebruiken, welke producten u moet aanschaffen of hoe u de klus moet aanpakken? De medewerkers van Rauwerda helpen u graag en hebben alle praktische ervaring in huis. Ze weten veel, maar kunnen ook veel! Bij Rauwerda kunt u namelijk ook terecht voor het slijpen van zaagbladen, scharen, heggenscharen en kettingen voor de kettingzaag.

Benieuwd naar het ruime assortiment en wat Rauwerda Stiens u heeft te bieden? Neem dan eens een kijkje op www.rauwerda.nl of kom langs in de winkel aan de Seestjer 9 in Stiens. De winkel heeft ruime openingstijden en is ook goed bereikbaar. Ze staan klaar om u van dienst te zijn.

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00