Afbeelding

Rauwerda Stiens blinkt uit met vakmanschap en kwaliteit

Zakelijk nieuws

STIENS - Nu de zon steeds wat vaker om de hoek komt kijken, valt uw oog misschien wat vaker op uw tuin. Is de tuin al zomerklaar, of heeft u nog wensen? Een nieuwe schutting misschien, nieuwe tegels op het terras of toch eindelijk een overkapping? Bij Rauwerda Stiens kunt u terecht voor alles wat u voor uw klus nodig heeft. Zij verkopen én verhuren kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en voorzien u gelijk van deskundig advies. 

Rauwerda Stiens is een groothandel die inmiddels een bekend begrip is in de regio. Zowel particuliere klussers als professionele bedrijven weten de winkel en de webshop te vinden vanwege hun hoogwaardige producten en klantgerichte service. 

Rauwerda Stiens selecteert haar eigen producten en leveranciers. Kwaliteit vinden ze hierbij belangrijk en ze willen dat hun klanten zo lang en optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de producten die ze bij Rauwerda Stiens hebben gekocht. Zoek je een specifiek gereedschap wat niet in de winkel ligt, dan bestellen ze dat graag voor u mee. Naast verkoop van gereedschappen, verhuren ze ook materialen. Handig als je een steiger, betonmolen en decoupeerzaag slechts nodig hebt voor één klus. Kom eens langs bij Rauwerda om te vragen naar de mogelijkheden!

Elke klus kent zijn unieke uitdagingen. Heeft u vragen over welk gereedschap u het beste kan gebruiken, welke producten u moet aanschaffen of hoe u de klus moet aanpakken? De medewerkers van Rauwerda helpen u graag en hebben alle praktische ervaring in huis. Ze weten veel, maar kunnen ook veel! Bij Rauwerda kunt u namelijk ook terecht voor het slijpen van zaagbladen, scharen, heggenscharen en kettingen voor de kettingzaag.

Benieuwd naar het ruime assortiment en wat Rauwerda Stiens u heeft te bieden? Neem dan eens een kijkje op www.rauwerda.nl of kom langs in de winkel aan de Seestjer 9 in Stiens. De winkel heeft ruime openingstijden en is ook goed bereikbaar. Ze staan klaar om u van dienst te zijn.

Leeuwarden
Brandweer ingezet voor vergeten pan op vuur in Leeuwarden Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00