Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden? Foto: Bakker Postma

Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Nog niks te doen met de Paasdagen? Neem dan eens een kijkje bij Bakker Postma in Leeuwarden! De keuken- en badkamerspecialist aan de Balthasar Bekkerwei 108 gaat de showroom namelijk volledig vernieuwen en daarom mogen alle huidige keuken- en badkamerproducten tegen bodemprijzen de deur uit. Kom langs en laat je in dé grootste showroom van van Noord Nederland inspireren op het gebied van keukens en badkamers. Edwin Postma en zijn team heten je van harte welkom. 

Als we de showroom van ruim 5.000 vierkante meter binnenlopen, kijken we direct onze ogen uit. Prachtige opstellingen met hele diverse keuken- en badkamerproducten, waarbij vrijwel alle opstellingen voorzien zijn van een groot label met de tekst: ‘SALE’. Edwin verwelkomt ons en begint enthousiast: “Alle opstellingen die je hier ziet, moeten weg. We willen namelijk de hele showroom volledig vernieuwen. Daarom zijn alle producten nu tegen bodemprijzen verkrijgbaar. Wees er dan ook snel bij, want er is echt van alles verkrijgbaar op het gebied van keukens en badkamers! In totaal gaat het om 45 keukens en 35 badkamers.” 

Inspiratiebron vormen

De reden van de vernieuwing, is omdat Bakker Postma graag voorop loopt als het gaat om keukens en badkamers. Met ruim 50 jaar ervaring kun je dan ook terecht voor deskundig advies en kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs. “Ik nodig mensen graag uit om een kijkje te nemen, want wij willen met Bakker Postma een inspiratiebron vormen op het gebied van keukens en badkamers. Een keuken en badkamer zijn ontzettend belangrijk voor je welzijn, dus daar moet je met zorg naar kijken”, legt Edwin uit. “Wij hebben dan ook maar één doel: dat de klant in de keuken of badkamer staat en zegt dat het precies is zoals hij of zij voor ogen heeft. Dan denk ik aan: mooi in het aanzicht, functioneel en dat we alles goed en netjes hebben uitgevoerd. Dat geeft heel veel voldoening.” 

Keukens en badkamers voor iedereen

Voor iedereen is dan ook een geschikte keuken te vinden, stelt Edwin. “Wij liggen vrij breed in de markt en onze keukens en badkamers variëren van 7.500,- euro tot aan wel 75.000,- euro. Dat gaat van hele strakke eenvoudige ontwerpen, tot aan de iets ingewikkeldere ontwerpen. Eigenlijk is er geen nee te koop.” 


Foto: Bakker Postma

Gevarieerde producten

Dat maakt ook dat er hele gevarieerde producten, kleuren en ontwerpen te zien zijn in de showroom. “Van de kleinste mozaïektegeltjes tot aan de grotere wandtegels van soms wel 1,20 bij 1,20 m. Er verandert altijd best wel veel in de trends. Wij gaan daarin mee en kiezen bovenal voor kwaliteit. Je kunt bij ons volop kleur verwachten, (energiezuinig) keukenapparatuur, kokend waterkranen en sunshowers. Dat is een douche die uv-stralen afgeeft, wat heel gezond is voor de spieren en zorgt voor een betere doorbloeding. Deze douche is in de winter natuurlijk populair vanwege de helende werking, maar ook in Nederland is de douche ook buiten de winter populair. Dat kan wel eens te maken hebben met het klimaat.” 

Ontzorgen van ontwerp tot installatie

Edwin en zijn team helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken. “Onze opstellingen helpen daarbij om een gevoel te kweken. Bij ons krijgen klanten alle tijd om te kijken en hoeven absoluut niet in één keer te beslissen. Daarin hebben we een gezamenlijk belang, want we willen mensen niet opzadelen met een product waar ze niet achter staan”, zegt Edwin. “Als ze een keuze gemaakt hebben, sturen we onze eigen monteurs langs voor de uitvoering. Wij willen onze klanten graag volledig ontzorgen van ontwerp tot installatie. Onze monteurs zijn echte vakmensen die hart hebben voor het beroep en de uitvoering. We doen alles om die kwaliteit te waarborgen.” 

Kom langs bij de uitverkoop!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje tijdens de uitverkoop! Uiteraard zal spoedig daarna ook de nieuwe collectie te bewonderen zijn. “Wat verder nog leuk is om te vermelden, is dat Prominent zich ook gevestigd heeft bij ons. Een hele mooie, ruime zaak met stoelen en banken op maat. Daarin is het heel leuk om een combinatie te maken. We zien jullie graag verschijnen, wees welkom!” 

Bakker Postma
Balthasar Bekkerwei 108
8914BE Leeuwarden
Tel: 058 - 267 04 40
www.bakker-postma.nl

Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 3 uur geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 5 uur geleden
Afbeelding
Veel schade en verkeersoverlast bij kop-staartbotsing in Leeuwarden 112-Nieuws 22 uur geleden
Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie gisteren
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 26 apr, 10:00
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 26 apr, 08:00
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00