Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

Vakgarage Van der Zweep zet in op elektrische auto’s

Zakelijk

WERGEA - Scooters, motors, auto’s, campers en sinds kort ook elektrische auto’s; Vakgarage Van der Zweep is klaar voor de toekomst. Het vertrouwde autobedrijf aan de Wartensterdyk in Wergea heeft zich onlangs gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en repareren van elektrische voertuigen. Daarmee biedt Vakgarage Van der Zweep totale mobiliteit aan. Bovendien zijn er twee elektrische laadpalen op het parkeerterrein geplaatst. Eigenaar Wytse van der Zweep legt uit waarom ze hiervoor gekozen hebben. 

Elektrische auto’s worden steeds populairder, ook in Friesland. Dat is een belangrijke reden geweest voor Vakgarage Van der Zweep om zich te specialiseren. Wytse licht toe: “Je zult als bedrijf toch deze kant op moeten om toekomstbestendig te blijven. Daar zijn we nu druk mee bezig. We hebben de gereedschap in huis, de benodigde certificaten behaald en zijn erkend hybridespecialist geworden.” 

Een prachtige aanvulling

De elektrische tak is volgens Wytse een prachtige aanvulling op de service die het bedrijf al aanbiedt. “Wij staan met Van der Zweep voor een goede service. We vallen ook onder de BOVAG-bepalingen en je kunt bij ons terecht voor onderhoud, aankoop, verkoop of inruil van alle soorten auto’s, motoren, scooters en campers, zowel nieuw als gebruikt.”

Groeiend aantal klanten

Wytse merkt dat de uitbreiding gewaardeerd wordt onder de klanten. “We blijven groeien qua vaste en nieuwe klanten. Dat heeft ook te maken met het feit dat er steeds meer om ons heen wordt gebouwd. Kijk bijvoorbeeld naar de uitbreiding van wijken als Goutum en Wiarda in Leeuwarden. Daar komt bij dat vele mensen uit deze wijken elektrisch rijden. Onze uitbreiding maakt dat wij een ideale optie zijn. We zijn landelijk gelegen, maar binnen drie minuten ben je vanuit Leeuwarden in Wergea. Ook hebben wij gratis een elektrische leenfiets ter beschikking, omdat we weten dat veel mensen uit de buurt komen. Die kleine dingen maken ons uniek.” 

We blijven groeien qua vaste en nieuwe klanten.

Een persoonlijke garage

Het sociale aspect en de servicegerichtheid maakt Vakgarage Van der Zweep een persoonlijke en complete garage. “Vooral het persoonlijke contact vinden mensen toch heel fijn”, stelt Wytse. “We zijn een hecht familiebedrijf. Mijn zoon Roy is inmiddels afgestudeerd als technisch specialist en Jelte is ook al langer bij het bedrijf betrokken. We hebben allemaal ons eigen specialisme en voor alles wat rijdt, kun je bij Vakgarage Van der Zweep wel terecht.”

Werken bij Vakgarage Van der Zweep?

Ben jij monteur en klinken de normen en waarden van Vakgarage Van der Zweep jou als muziek in de oren? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht en professioneel team? Dat kan! Vakgarage Van der Zweep kan namelijk goed extra personeel gebruiken. “Een goede automonteur of een APK-keurmeester bijvoorbeeld. Stuur daarom gerust een sollicitatie naar ons op, bel naar het bedrijf of kom langs!” 

Vakgarage Van der Zweep
Wartensterdyk 2
9005XS Wergea
Tel: 058 - 255 21 53
E-mail:
info@vakgarage-zweep.nl
www.vakgaragevdzweep.nl 

Joost Klein droomde altijd al van het Songfestival.
Het succes van Joost Klein, een jongen uit Britsum Cultuur 29 minuten geleden
Overzichtsbeeld van locatie Barrahus fase 2.
Persbericht: Barrahûs fase 2 gaat in de verkoop Wonen 3 uur geleden
Feike Lousma tijdens een presentatie over het gehoor.
Feike Lousma van Hoorzorg Lousma roept op om te passen op het gehoor Zakelijk nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 8 uur geleden
De opvouwbare IVA Traveler 300.
JF Scootmobiel verkoopt opvouwbare scootmobielen Zakelijk nieuws 10 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur gisteren
Afbeelding
Boersma Witgoed breidt uit richting Leeuwarden Zakelijk nieuws 8 mei, 15:00
Afbeelding
Gloednieuwe keuken- en badkamer opstellingen van Sani- en Keukensale Zakelijk nieuws 8 mei, 12:00