Afbeelding
Foto: Marijke van Dekken

Theboxx058, de weg naar succes begint bij ons!

Sport

LEEUWARDEN - Ieder mens is uniek, bij ons mag je vooral jezelf zijn! Wij begrijpen maar al te goed dat een verandering in de levensstijl en het doorbreken van ongezonde gewoonten een grote stap kan zijn. Ongeacht jouw doelstelling bieden wij een persoonlijke benadering.

Het behalen van resultaat is niet het meegaan met populaire trends, maar maatwerk voor optimaal resultaat. Je mag bij ons zelf bepalen wanneer je komt trainen en het is veel voordeliger dan de reguliere personal trainingen. Geen willekeurige benadering, maar gestructureerde aanpak. Het is onze missie om jouw naar mooie resultaten te coachen.


Foto: Marijke van Dekken

Hormonale disbalans

Naast beweging en gezonde voeding kijken wij ook naar je hormoonhuishouding. Dit is heel vaak de ‘missing link’ voor een gezonde gewichtsafname en een vitaler lichaam. Wanneer er in je hormonhuishouding een disbalans ontstaat, kan dit zorgen voor problemen in het lichaam. Veel mensen in deze moderne maatschappij hebben veel stress, eten slecht en slapen slecht. Dit zorgt vaak voor een enorme disbalans. Dat kan dan weer leiden naar klachten als overgewicht, vermoeidheid, neerslachtigheid, burn-out, depressie, verhoogd cortisol etc. Jouw hormonen bepalen wat de omvang van jouw spieren zijn en waar jij vet op slaat. Op basis van een meting starten wij een persoonlijk, op maat gemaakt traject waar we dan 6, 8 of 12 weken op sturen naar maximaal resultaat.

Boxxfit

Tegenwoordig doen wij ook aan boks zak trainingen. In kleine groepjes van maximaal 10 personen, onder begeleiding van een coach ga je 45 minuten aan de gang. Boxxfit is een training op hoge intensiviteit waarin je gehele lichaam effectief getraind wordt. Verbetering van kracht, conditie, balans en coördinatie en verhoogde vetverbranding.

Foto: Marijke van Dekken

Deze lessen zijn toegankelijk voor elk niveau.

Bij Theboxx058 train je in groepjes van max. 10 personen - krijg je een persoonlijk trainingsschema - train je op eigen niveau - krijg je lifestyle en voedingsadvies - personal hormonal profiling (PHP) - blessures behandeling en preventie – geen contracten, maandelijks opzegbaar – ook 1 op 1 en DUO personal training.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek of proeftraining via info@theboxx058.nl

Kijk voor meer informatie op www.theboxx058.nl

Afbeelding
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 14 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00