Afbeelding

Bij The Boxx 058 kan iedereen trainen op eigen niveau en tempo

Zakelijk

‘Ieder mens is uniek en bij ons mag je vooral jezelf zijn’, ‘Wij begrijpen maar al te goed dat een verandering in de levensstijl en het doorbreken van ongezonde gewoontes een grote stap kan zijn. Door te kijken naar de persoonlijke doelen en een training die daar goed bij past, zetten we samen die eerste stap’.

Op eigen niveau en tempo

Bij The Boxx 058 kan iedereen trainen op eigen niveau en tempo. Wij individualiseren. In de praktijk blijkt dat de meeste mensen vaak het zelfde trainingschema trainen, en geen maximaal resultaat behalen. Wij houden rekening met alle facetten van de persoon. Factoren als leeftijd, geslacht, belastbaarheid, stress en ervaring moeten worden meegenomen in het samenstellen van een programma. Je hebt een persoonlijk programma nodig. Namelijk ieder mens is anders, ieder mens is uniek. 


Hormonale disbalans

Naast beweging en gezonde voeding wordt ook gekeken naar het hormonale profiel. Dit is volgens Jan Pieter vaak de ‘missing link’ voor een gezonde gewichtsafname en een vitaler lichaam. ‘Wanneer er in het hormonale regelsysteem een disbalans ontstaat kan dit zorgen voor een algehele ontregeling in het lichaam. De overgang, slechte voeding, diëten, zwangerschap, stress, te weinig slaap of het gebruik van anticonceptie kunnen zorgen voor een hormonale disbalans. Dit kan vervolgens leiden tot klachten als neerslachtigheid, depressie, vermoeidheid, een verhoogd cholestrol of extra vetopslag in het lichaam. Om het lichaam weer volledig in goede conditie en balans te brengen wordt er gewerkt met de “PHP” methodiek die de hormonale disbalansen in kaart brengen. Vanuit hier wordt een persoonlijk trainingsschema ontwikkeld.


Meld je aan of boek een gratis proefles - Altijd persoonlijke aandacht en begeleiding. - Kleine groepen max 10 personen. - Persoonlijke trainingschema’s op maat. - Iedere 6 weken een nieuw programma. - Altijd alles op eigen niveau. - Lifestyle en voedingsadvies. - Personal Hormonal Profiling (PHP) - Blessures behandeling en preventie. - Geen contracten per direct opzegbaar.


Meld je aan voor een gratis intakegesprek of proeftraining via info@theboxx058.nl

Kijk voor meer informatie op www.theboxx058.nl

Afbeelding
Check dit voor je met de auto op vakantie gaat! Algemeen 13 aug, 08:00
Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 12 aug, 14:00
Afbeelding
Friezin Laura Vlasblom doet mee aan Expeditie Robinson Samenleving 12 aug, 10:23
Afbeelding
3 renovatie ideeën om je slaapkamer op te frissen Wonen 12 aug, 09:06
Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
Dodo Festival in Bakkeveen is terug en veelzijdiger dan ooit! Evenement 11 aug, 10:00
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Tips voor jouw huisdier in de zomer Algemeen 10 aug, 15:00