Afbeelding

Bij The Boxx 058 kan iedereen trainen op eigen niveau en tempo

Zakelijk

‘Ieder mens is uniek en bij ons mag je vooral jezelf zijn’, ‘Wij begrijpen maar al te goed dat een verandering in de levensstijl en het doorbreken van ongezonde gewoontes een grote stap kan zijn. Door te kijken naar de persoonlijke doelen en een training die daar goed bij past, zetten we samen die eerste stap’.

Op eigen niveau en tempo

Bij The Boxx 058 kan iedereen trainen op eigen niveau en tempo. Wij individualiseren. In de praktijk blijkt dat de meeste mensen vaak het zelfde trainingschema trainen, en geen maximaal resultaat behalen. Wij houden rekening met alle facetten van de persoon. Factoren als leeftijd, geslacht, belastbaarheid, stress en ervaring moeten worden meegenomen in het samenstellen van een programma. Je hebt een persoonlijk programma nodig. Namelijk ieder mens is anders, ieder mens is uniek. 


Hormonale disbalans

Naast beweging en gezonde voeding wordt ook gekeken naar het hormonale profiel. Dit is volgens Jan Pieter vaak de ‘missing link’ voor een gezonde gewichtsafname en een vitaler lichaam. ‘Wanneer er in het hormonale regelsysteem een disbalans ontstaat kan dit zorgen voor een algehele ontregeling in het lichaam. De overgang, slechte voeding, diëten, zwangerschap, stress, te weinig slaap of het gebruik van anticonceptie kunnen zorgen voor een hormonale disbalans. Dit kan vervolgens leiden tot klachten als neerslachtigheid, depressie, vermoeidheid, een verhoogd cholestrol of extra vetopslag in het lichaam. Om het lichaam weer volledig in goede conditie en balans te brengen wordt er gewerkt met de “PHP” methodiek die de hormonale disbalansen in kaart brengen. Vanuit hier wordt een persoonlijk trainingsschema ontwikkeld.


Meld je aan of boek een gratis proefles - Altijd persoonlijke aandacht en begeleiding. - Kleine groepen max 10 personen. - Persoonlijke trainingschema’s op maat. - Iedere 6 weken een nieuw programma. - Altijd alles op eigen niveau. - Lifestyle en voedingsadvies. - Personal Hormonal Profiling (PHP) - Blessures behandeling en preventie. - Geen contracten per direct opzegbaar.


Meld je aan voor een gratis intakegesprek of proeftraining via info@theboxx058.nl

Kijk voor meer informatie op www.theboxx058.nl

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 10 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 13 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 16 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 23 apr, 16:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 23 apr, 12:46