Afbeelding
Foto: Ruben van Vliet

The bagstore.nl nieuwe hoofdsponsor LKV Pallas’08

Sport

LEEUWARDEN - De Leeuwarder korfbalvereniging Pallas’08 heeft met thebagstore.nl een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Sinds dit seizoen prijkt die naam op het nieuwe tenue van de plaatselijke korfbalvereniging en gaat de clubnaam LKV Pallas’08/thebagstore.nl heten.

Stephan Smeijers, voorzitter van Pallas’08, is erg verheugd met de verbintenis. “Voor een club als de onze is dit een enorm mooie stap en kunnen we de komende jaren verder bouwen aan ons jeugdplan om meer kinderen kennis te laten maken met korfbal”. Sponsor Stefan Veldman – die zelf een voetbalachtergrond heeft: “het verbaast me hoe dynamisch en attractief het korfbalspel is”. Veldman kwam via zijn zoontje in aanraking met korfbal en was onder de indruk van het spel. “De kracht van korfbal is het gemengde karakter en gemoedelijke sfeer rondom het veld”. 

Naast thebagstore.nl – een online winkel voor tassen en accessoires, maken ook Monnq (sportieve kleding voor volwassenen en kinderen) en sportbh.nl onderdeel uit van de overeenkomst. Dat laatste is met name voor een aantal dames van Pallas’08 een voordeel: zij mogen gratis een sport-bh testen en hun ervaring delen via de website. “Als sponsor vind ik de uitwisseling met de vereniging van groot belang. Op deze manier is het sponsorschap meer dan alleen geld geven”, aldus Veldman. Afgelopen zaterdag vond de feestelijke presentatie van het nieuwe tenue plaats op het sportpark Nylân. Naast de hoofdsponsor prijken ook kortbaltotaal.nl en Sports-connect op het nieuwe outfit. 

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 10 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 16 uur geleden
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
De Slachte-trein van Arriva brengt de Slachtemarathon 2024 in beweging Algemeen 1 dec., 18:00
Afbeelding
Geldmaat opent Geldmaatwinkel in Leeuwarden Financieel 1 dec., 15:00
Afbeelding
Overval op tankstation Shell in Leeuwarden 112-Nieuws 1 dec., 13:40
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00