Afbeelding

Korfbalvereniging Pallas '08 doet mee aan De Verloterij

Sport

LEEUWARDEN - Ook Leeuwarder korfbalvereniging Pallas '08 doet mee aan De Verloterij. Door een lot te kopen op de website van De Loterij steun je deze club en maak je tegelijkertijd kans op levensveranderende prijzen. De prijzen zijn niet zomaar een dinerbon of een fiets, maar heuze auto's, privé-appartementen in Frankrijk en moderne technologie! Het geld dat Pallas ophaalt door mee te doen aan deze loterij gaat naar het opknappen van de kantine.

In 2017 kwamen leden van voetbalvereniging VV Ouwe Syl op het idee om een grootschalige huizenloterij op te zetten om geld op te halen voor hun vereniging. Het doel was om een nieuw kunstgrasveld aan te leggen. De loterij was een succes en het verhaal van een kleine voetbalvereniging die een huis verlootte kwam zelfs in de nationale media. De breinen achter deze actie kwam erachter dat zo'n grootschalige loterij opzetten niet zomaar iets is dat het bestuur van een lokale sportvereniging zelf kan en richtten een bedrijfje op. De Loterij was een feit. Hier kunnen diverse sportverenigingen zich aansluiten en via hun site loten verkopen.

Korfbalvereniging Pallas '08 grijpt dit jaar hun kans en is één van de 15 deelnemers bij De Loterij. Voor 29.95 euro kan je één lot kopen en ding je mee voor gigantische prijzen, zoals een prachtig appartement in Frankrijk, op Château des Gipières aan de voet van de Mont Ventoux, een nieuwe auto, elektrische fietsen en nog veel meer. De opbrengst van alle verkochte loten worden verdeeld tussen de 15 deelnemende verenigingen. Verwacht wordt dat de opbrengst van deze actie tenminste 20.000 euro netto wordt. Pallas '08 kan dit geld goed gebruiken voor het opknappen van de kantine.

Lot kopen?
Wil je ook kans maken op superprijzen én Pallas steunen? Koop dan een lot. Ga naar https://verloterij.nl/loterijen/door-met-je-club/.. De kans dat je ook daadwerkelijk een prijs wint is 1 op de 967. De loten gaan echter snel, dus wacht niet te lang! De trekking is gepland op 2 oktober 2020. De trekking wordt gecontroleerd door een notaris en ook een accountant houdt goed in de gaten of alles eerlijk verloopt. De organisatie heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit.

Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 15 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur gisteren
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00