Afbeelding

Bamm Bamm zoekt een nieuw baasje om mee te knuffelen

Samenleving

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Vandaag vragen ze uw aandacht voor deze mooie kater, genaamd Bamm Bamm.

Bamm Bamm is een gecastreerde kater en geboren in november 2014. Het is een ontzettende aanhankelijke lieve kat en met veel verdriet wordt er dan ook een ander plekje voor hem gezocht. De reden van herplaatsing is dat BB veel last heeft van de al andere aanwezige kat: diegene domineert hem, wil hem steeds likken en dit vindt Bamm Bamm echt niet fijn. Hij ondergaat het lijdzaam, maar zal nooit van zich afslaan. Maar dat hij er zo langzamerhand stress van ondervindt is wel duidelijk en laat dit nu merken door op een paar plekken te sproeien. We verwachten dat hij dit niet meer zal doen als hij een ander plekje heeft gevonden; een huisje bij voorkeur zonder andere katten, want daar heeft hij geen behoefte aan. 

Hij is gewend om met kinderen samen te wonen en komt er een hond op bezoek, dan is dit ook geen enkel probleem. Hij is zindelijk en gaat dus keurig op de kattenbak. BB is een kater die het liefste in huis vertoeft, maar zo heel af en toe wel een fris neusje wil halen (al gaat hij dan beslist niet verder dan zijn eigen tuin). Hij is erg speels en als je aan hem zou vragen wat hij het liefste doet, dan krijg je vast en zeker als antwoord: knuffelen en op schoot zitten! 

Bamm Bamm is recent nagekeken door de dierenarts en het enige waar men rekening mee moet houden is, dat hij in het verleden blaasgruis heeft gehad en om die reden Hills Urinairy brokjes krijgt; dit is misschien in aanschaf iets duurder dan een standaard brokje, maar over het algemeen eten ze er ook minder van, dus uiteindelijk valt de prijs dan ook wel mee. 

Bent u op zoek naar een maatje dan is Bamm Bamm misschien wel diegene voor u, want dat hij een boel gezelligheid met zich meebrengt is wel zeker. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com. Ga voor meer informatie naar www.sosdier.nl.

Let op: de herplaatsing van Bamm Bamm wordt georganiseerd door SOS huisdieren voor Friesland. RondOm Vandaag kan en mag geen uitspraken doen over de huisdieren die door de stichting worden herplaatst. Kijk voor de beschikbaarheid van Bamm Bamm op www.sosdier.nl of neem contact op met de stichting.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 7 uur geleden
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 29 apr, 09:00
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00