Afbeelding
Foto: Iris Koning

Hotel Management School Leeuwarden in de prijzen bij HotelloTOP

Educatie

LEEUWARDEN - Bij het prestigieuze HotelloTOP Year Event sleepte Hotel Management School Leeuwarden woensdag twee grote prijzen in de wacht: The NXT GM Challenge en Hotello of the Year. Het event vond plaats op de Horecavabeurs in RAI Amsterdam. Hotel Management School Leeuwarden leidt al meer dan 30 jaar gewaardeerde topprofessionals en game changers in de hospitality op.

The NXT GM Challenge is bedoeld voor getalenteerde hotello’s: studenten die studeren of pas afstudeerden aan een hotelschool. Vince Meurders (4e jaars bachelor student) nam het tijdens die challenge op tegen nog drie andere kanshebbers. Zijn doorzettingsvermogen en creativiteit zorgde er uiteindelijk voor dat hij de prijs in de wacht sleepte: op 1 september ontvangt hij de hotelsleutel van NH Schiller en NH Caransa in hartje Amsterdam en gaat een jaar aan de slag als general manager. Een unieke kans voor hem om te laten zien wat hij in huis heeft. Vince neemt het stokje over van Lynn Woltjes (alumna cohort 2020), die de editie 2023 won en nu bezig is aan haar jaar als general manager.

Hotello of the Year: Iris Koning

Vince Meurders was woensdag niet de enige hotello van Hotel Management School Leeuwarden die in de prijzen viel. Iris Koning (alumna cohort 2011) liet meer dan 40 genomineerden, 5 halve finalisten en twee andere finalisten achter zich tijdens de Hotello of the Year Award en ging er vandoor met de prestigieuze prijs.

Future proof en game changers

Marco ten Hoor, Directeur Hotel Management School Leeuwarden kijkt terug op een succesvol evenement: “Onze studenten zijn future proof en game changers in de hospitality industrie. Het zijn young professionals met een stevig fundament die kunnen anticiperen op veranderingen en een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Dat is tijdens deze editie van de HotelloTOP bekroond met twee prijzen, en daar zijn we als Hotel Management School Leeuwarden heel trots op!”

Afbeelding
Allereerste Kids-Estafette toont verbondenheid Slachtedorpen Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Leeuwarden presenteert positief rekeningresultaat 2023 Politiek 11 uur geleden
Afbeelding
Gemiddeld minste misdrijven per inwoner in Friesland 112-Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Kamernet: weer hogere huurprijzen, Leeuwarden blijft budgetvriendelijk Financieel 16 uur geleden
Afbeelding
Het geheim van Hyaluronzuur Algemeen 22 mei, 13:06
Afbeelding
Scoutinggroep Burmania viert jubileumweekend vanwege 95-jarig bestaan Algemeen 22 mei, 12:00
Afbeelding
Slechts klein deel Friezen gaat op babymoon Persoonlijke verhalen 22 mei, 10:00
Afbeelding
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet 112-Nieuws 21 mei, 17:00