Afbeelding

Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Deze Boomer met zijn guitige koppie heet Binky. Hij is geboren in 2013 en is gecastreerd. Binky is een aanhankelijk hondje dat houdt van aandacht en knuffelen. Hij maakt er geen probleem van als hij even alleen thuis moet blijven, maar gaat ook graag mee op pad in de auto. Hij wandelt rustig met je mee en zo af en toe een spurtje trekken is ook leuk; loslopen is hij echter niet gewend. Hij is altijd blij als hij andere honden ziet, want daar kan je zo leuk mee spelen. 

Katten in huis is hij niet gewend, we weten ook niet hoe hij daarmee omgaat (buiten wil hij ze nog weleens opjagen). Bij zowel volwassenen als kinderen is Binky altijd vrolijk; hij komt altijd even zijn aandacht vragen en kan soms bij kinderen weleens iets te enthousiast zijn. Even uitkijken dus bij de hele kleintjes dat hij die niet uit enthousiasme omvergooit. 


Heb je allemaal leuke hondenspeeltjes in huis, dan kijkt Binky daar niet echt naar om, nee: lekker liggen bij de baas of samen dingen ondernemen vindt hij veel gezelliger. Zoals op 1 foto te zien is heeft Binky vanaf pup af aan al een kleine uitstulping bij zijn ene oogje (milde cherry eye) maar heeft hier geen last van. 

Bent u op zoek naar een gezellig, aanhankelijk maatje dat u vergezelt daar waar het maar kan, dan is Binky misschien wel de hond voor u. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl


Afbeelding
Leeuwarden
Brandweer ingezet voor vergeten pan op vuur in Leeuwarden Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie gisteren
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00