Afbeelding

Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Mylo is een Maltezer reutje en geboren in juni 2012. Hij verblijft op dit moment in ons gastgezin en wat is het een heerlijk ventje! Hij is relaxt, past zich makkelijk aan, scharrelt graag wat achter je aan in huis en sta je in de keuken dan kijkt hij hoopvol naar je op, want tja: er kon toch eens iets uitgedeeld worden. Hij kan het prima vinden met alle honden zowel binnen als buiten; is er een andere hond niet vriendelijk tegen hem, dan ontwijkt hij deze. Ook met een kat gaat hij respectvol om. 

Als er bezoek komt is hij op zijn manier waaks, dat wil zeggen: je wordt rustig en vriendelijk begroet met een wat schor blafje (bijna aandoenlijk om te horen) maar zeg je ‘Mylo, nee’ dan is hij heel snel stil (en ondertussen gaat dat staartje maar vrolijk heen en weer en vergeet hij zeker niet om een aaitje bij je te komen halen). Hij is eigenlijk in alles bescheiden te noemen, maar wel aanwezig en zeer lief. 

Hij gaat goed om met kinderen, maar heeft er geen behoefte aan dat ze continu achter hem aan zitten. Nee: ieder in zijn waarde laten, dat lijkt wel het motto van Mylo. Als hij alleen thuis moet blijven gaat hij op zijn eigen kussentje liggen en hoor je hem niet. Maar mag hij mee, dan is dat natuurlijk altijd leuker en in de auto zit hij dan ook graag rustig uit het raam te kijken. Als hij gaat spelen met zijn tennisbal kun je niet anders doen dan lachen, want dan is dat bescheiden ietwat rustige hondje ineens een snelle jongen; z’n pootjes weten dan niet hoe snel ze achter de bal aan moeten gaan. 

Voor Mylo zou het fijn zijn dat hij een plekje kreeg zonder dagelijks kleine drukke kinderen om hem heen, maar wel veel liefdevolle aandacht van zijn baasjes. 

Ziet u het helemaal zitten met dit heerlijke ventje? Dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of u kunt een mail sturen naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 11 uur geleden
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 14 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 15 uur geleden
Afbeelding
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 17 uur geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Kom gezellig langs bij het Franeker Oldies Festival! Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00
Politie op snelweg Leeuwarden
Personenauto en bestelbus klappen op elkaar in Leeuwarden 112-Nieuws 15 mei, 15:29