Afbeelding
Foto: pdf.grafie.nl

3e "Rocking the Blues festival" in Zalen Schaaf te Leeuwarden op 30 november 2019

Algemeen

"Rocking the blues" voor de derde keer op rij; Wederom een echt Blues/Rock festival in Schaaf met muziek verspreid over de podia in de foyer en de grote zaal. Kunstenaars die Schaaf in de sfeer gaan zetten van Blues en Rock: Expositie van fotograaf Erik Jan Koopmans, schilderkunst van Gerard Smit, Joop Zwart, Betty Spits en beeldende kunst van Minne Hoekstra.

Shops: met rock en roll kleding (vitage en costumised), een platenbeurs,T-shirts met opdruk, een kunstplein en Grieks eten!

Modeshow: halverwege de avond een wervelende vintage modeshow op de catwalk! 30 mannequins tonen vintagekleding van lingerie tot dress o.l.v. designed for Maria. Daarnaast komen er rock&roll dansers met hun eigen DJ.Dixie.

Muziek: In de foyer speelt The All Stars Blues Band, een heerlijke allround bluesband met een fantastisch blues geluid. In de grote zaal Wieke Rocks, de friese Janis Joplin covert Beth Hart, Bad Company, Led Zeppelin, Sass Jordan en many more! Een geweldige Rock formatie. Boaz, geboren in Franeker, getogen in Zuid-Afrika en begonnen als singer/songwriter. Terug in Nederland met een stel jonge muzikanten speelt en zingt Boaz met zijn magistrale "voice"alles van blues tot rock. Vannelly, een rockband gevormd rondom Nelly; Ze speelt haar eigen songs, soms ruig, dan weer ingetogen maar altijd lekker Rocky! Vannelly covert Rick Derringer, Billy Idol en Judas Priest. Rent a Band een zeer enthousiaste allround coverband. Van Boudewijn de Groot naar AC/DC …......, "Rock en Roll never dies ….... !!!"

Kortom een festival wat inmiddels door veel mensen wordt omarmd als zijnde één van de leukere uitjes in de regio Leeuwarden met een hoog reünie gehalte. 
 

Afbeelding
Copyright Erwin Jonkman Fotografie
Afbeelding
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 7 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00