Afbeelding

Samenwerking Greenjoy en Post-Plaza Hotel & Grand Café

Algemeen

Post-Plaza Hotel & Grand Café heeft haar portefeuille uitgebreid met een duurzame elektrische Greenjoy sloep. Herman Schreuder (Post-Plaza) heeft samen met Oane Hoekstra (Greenjoy Leeuwarden) de boot uit Grou opgehaald waar de laatste hand was gelegd aan de productiefase. De sloep heeft haar vaste ligplaats bij de Blokhuispoort en is vanaf dit weekend te huur via Greenjoy.

De elektrische sloep, type Stil 058 is speciaal ontworpen voor de lage bruggen in de prachtige Potmargeroute. Het aluminium casco is gebouwd door Lasbedrijf Leeuwarden en afgemonteerd door Goos Watersport uit Grou. Greenjoy Leeuwarden verzorgt de verhuur en heeft inmiddels 10 elektrische sloepen aan de Willemskade en Blokhuispoort liggen. Daarnaast beschikt het ook over 2 sloepen in Warten / Alde Feanen, 1 in Grou en binnenkort ook 1 in Sneek.

Post-Plaza Hotel & Grand Café is enthousiast over de mogelijkheden die Greenjoy biedt. "Leeuwarden is een fantastische stad om te ontdekken, met een stadsgids, vanaf een praam met een historicus aan boord, maar ook om zelf te ervaren vanaf het water. We zijn er ontzettend trots op dat onze gasten ook op deze manier de mooiste stad van Nederland op een unieke én duurzame manier kunnen ontdekken", aldus Herman Schreuder. Oane Hoekstra van Greenjoy Leeuwarden; "Ik ben ontzettend blij met Post-Plaza als partner van Greenjoy. Door deze, maar ook eerdere bijzondere samenwerkingen, zoals Boomhut "De Uil" aan de Zuidergrachtswal, maken we de binnenstad een stuk aantrekkelijker voor de toerist en inwoner van Leeuwarden. De hoofdstad van Friesland is een heerlijke plek om te recreëren, zowel vanaf land als water".

Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 3 uur geleden
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 6 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 9 uur geleden
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 11 uur geleden
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00