Afbeelding
Foto: R.FERWERDA

EKOWAX voor gemakkelijke en duurzame reinigings- en onderhoudsproducten

Zakelijk

DONKERBROEK - In Donkerbroek bevindt zich Ekowax Cleaning Products, een naam die je de laatste jaren bijna niet kan zijn ontgaan. Ondanks dat het een klein zelfstandig bedrijf is, leveren ze hun producten in heel Nederland en België, via de eigen webshop, diverse beurzen en via ruim 30 verkooppunten. Er wordt geleverd aan particulieren en bedrijven, waaronder ook grote namen als Salento/Overwijk Koffiesystemen uit Gorredijk, SC-Heerenveen en ook FC-Groningen. De producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam en geven vooral veel gemak ten opzichte traditionele reinigingsproducten.

Nu het voorjaar is krijgt men weer zin om erop uit te trekken met bijvoorbeeld camper, caravan, boot of motorfiets. Voor de meeste mensen geld dat ze dit het liefst doen met een schoon en gepoetst voer- of vaartuig. Maar ook is het voorjaar het moment voor velen om de woning eens een goede opfrisbeurt te geven. Dat dit veel mooier, gemakkelijker en veiliger kan zonder het gebruik van (veel) water en chemische was- en poetsmiddelen, is bij veel mensen nog redelijk onbekend.  

Eigenaar Sjirk Schepers verteld hierover het volgende: Met Ekowax “wassen zonder water” combineer je wassen en wax in één keer. Het werkt krasvrij, duurzaam, supersnel en is geschikt voor iedere niet poreuze ondergrond. De spray is op basis van nano-technologie en is direct op een vuile ondergrond toepasbaar. Veel reinigingsproducten maken wel schoon, maar laten vaak een schrale ondergrond achter, waardoor de vervuiling juist versnelt en bij campers, caravans en boten mede de oorzaak is van verkrijting. Het product Ekowax Wassen Zonder Water is overigens heel breed toepasbaar, zo wordt het naast campers en caravans, veelvuldig gebruikt voor o.a .auto’s, motoren, boten, vrachtwagens, tuinmachines, gebouwen en zelfs computers, beeldschermen en koffieautomaten.

Ook hebben wij een eigen Cleaning&Coating Service voor o.a. campers, caravans en boten. Hierbij worden ze gereinigd, gepolijst en gecoat, waardoor ze bijna als nieuw het pand verlaten met 5 jaar bescherming door onze Nano-coat.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website www.ekowax.nl of het eigen YouTube kanaal. 

Het bezoekadres is Ekowax Cleaning Products, Oude Tramweg 2, Donkerbroek. Geopend op afspraak, tel. 06 - 82 23 23 47 of info@ekowax.nl

Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 11 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 14 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 19 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 21 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 24 apr, 08:00