Afbeelding
Foto: Pexels

De componenten van HubSpot software

Zakelijk

FRIESLAND - De HubSpot software wordt gebruikt voor marketing & sales. Door middel van deze software kan je de hele reis van een klant analyseren en aan de hand hiervan keuzes maken en marketing tactieken toepassen. De HubSpot software bestaat uit verschillende componenten die geschikt zijn voor verschillende onderdelen van deze reis. Door deze modules met elkaar te combineren kan je de optimale resultaten behalen en zo veel mogelijk nieuwe klanten naar je website halen zowel als de oude klanten behouden. Dat is het doel van de HubSpot software. Om dit goed te kunnen bereiken moet je eerst de aparte modules begrijpen.

De modules van HubSpot

Bedrijven hebben content nodig om een doelgroep te bereiken, goede messaging om een gesprek te starten, automatisering om processen te stroomlijnen en een rapportage om de resultaten te begrijpen. Daarnaast moet de data geoptimaliseerd worden. Door middel van een CRM-software zoals HubSpot kan je goed in de reis van een klant stappen en aan de hand hiervan een specifiek element managen. Door al deze elementen met elkaar te verbinden kan je de best mogelijke resultaten behouden.

Er worden vaak pakketten gebruikt en bestanden bijgehouden. Een combinatie van al deze dingen geeft bedrijven een zogenaamd duidelijk beeld van het profiel van je klanten. Het centrale beeld ontbreekt echter bijna altijd. Dit komt door de gefragmenteerde data. Door alle informatie en data van een klant samen te brengen krijg je een duidelijk beeld van welke punten op de website je moet verbeteren en welke goed werken. Dit kan gedaan worden in 1 tool: Het HubSpot CRM-platform. 

De componenten werken als volgt. Met de marketing hub genereer je leads en verhoog je traffic op de website. Met de sales hub organiseer je activiteiten op een plek waardoor je geen handmatige taken hoeft te verrichten. De CMS zorgt ervoor dat je zelf webpagina’s kan maken en beheren. De service hub helpt met het verhogen van je klanttevredenheid en het crm programma geeft een duidelijk beeld van je contacten, leads, deals en klanten. 

Schaken een HubSpot partner in

Door deze modules met elkaar te combineren kan je de best mogelijke resultaten behalen. Binnen deze modules bestaan ook nog versies die bepalen hoeveel geld je kwijt bent op maandelijkse basis. Een HubSpot partner helpt met het bepalen van welke modules en versies je nodig hebt om je marketing te verbeteren. Daarnaast helpt deze partner ook met het fixen van bugs en oplossen van kleine problemen. 

Bij Webs vind je partners op het gebied van HubSpot. Deze partners kunnen helpen met het maken van een inschatting van de prijs over een bepaald traject of per maand. Daarnaast kan je op de website van Webs meer leren. Bekijk de artikelen gericht op groei die Webs geschreven heeft hier

Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 1 uur geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 15 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 18 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning gisteren
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00