De opzetdag van Vouwwagencentrum Noordbergum is altijd een groot succes.
De opzetdag van Vouwwagencentrum Noordbergum is altijd een groot succes.

Kom naar de Opzetdag van Vouwwagencentrum Noordbergum

Zakelijk nieuws

NOORDBERGUM - Vouwwagens hebben een ongekende comeback gemaakt de afgelopen jaren en zijn weer hartstikke populair. Bij Vouwwagencentrum Noordbergum zijn ze natuurlijk al veel langer fan van deze fijne manier van kamperen. Al jaren organiseren ze elk jaar een Opzetdag om mensen kennis te laten maken met de grote verscheidenheid binnen de vouwwagenwereld. Dit jaar is de Opzetdag op 11 mei. 

De Opzetdag van Vouwwagencentrum Noordbergum is voor iedereen; van de doorgewinterde kampeerder tot mensen die zich pas net verdiepen in de wereld van vouwwagens. Alles draait om vouwwagens én om ontmoeting, want naast dat het een zeer interessante dag is, is het ook buitengewoon gezellig. Jaarlijks komen er tientallen bijeen om op het terrein van Vouwwagencentrum Noordbergum hun vouwwagen op te zetten, een kijkje te nemen bij andere kampeerders en met elkaar tips te delen voor de ultime kampeerervaring. 


Neem uw eigen vouwwagen mee

Heeft u zelf een vouwwagen, zou u die graag voor de vakantie nog even willen opzetten of kan u wel wat tips gebruiken om uw vouwwagen zo ideaal mogelijk op te zetten? Meld u dan aan voor de Opzetdag. Let op: er is nog een beperkt aantal plekken vrij om uw eigen vouwwagen mee te nemen. Jan en Jochum Jan staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en hun jarenlange kennis met u te delen. Zij zorgen ervoor dat u uw vouwwagen net zo handig leert opzetten als op een dagcamping! Wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@vouw-wagen.nl met vermelding van het type vouwwagen en uw woonplaats voor een goede indeling van het veld. Wees er snel bij, want de belangstelling is groot en vol is echt vol!

Alleen kijken kan natuurlijk ook! Daarvoor hoeft u zich niet op te geven. Achter op het veld van Vouwwagencentrum Noordbergum zullen verschillende vouwwagens door hun eigenaars worden opgezet. Dit biedt u een uitgelezen kans om te zien hoe diverse types vouwwagens functioneren in een echte opzetomgeving. Ga in gesprek met vouwwageneigenaren, neem een kijkje in verschillende vouwwagens en geniet van de sfeer. De showroom van Vouwwagencentrum Noordbergum is bovendien de gehele dag geopend en er zullen verschillende demonstraties gegeven worden. Of u nu interesse heeft in de nieuwste modellen of benieuwd bent naar de bestsellers, we leiden u graag rond en demonstreren de veelzijdigheid van onze vouwwagens. Voor de kinderen zetten we een springkussen neer en er is een demonstratie over koken op de camping met Cadac. Oftewel: voor ieder wat wils!


Gezelligheid en gratis deelname

Deelname aan de Opzetdag is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk. Wilt u uw eigen vouwwagen meenemen?  De koffie staat klaar en wij zorgen voor een gezellige sfeer waar u mede-kampeerliefhebbers kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. En het mooiste van alles? Uw vouwwagen hoeft niet eens bij ons gekocht te zijn; iedereen en elk type vouwwagen is van harte welkom!

Komt u langs? Vouwwagencentrum Noordbergum vindt u aan Rijksstraatweg 14 in Noordbergum. Meer informatie: www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl.

Beeld ter illustratie
Odd Fellows Heerenveen organiseren 1 juni een kunst- en antiekveiling Cultuur 19 mei, 09:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 mei, 16:37
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 15:00