Geesje Visser-Kamperman (Links) En Gonnie
Geesje Visser-Kamperman (Links) En Gonnie Foto: Eigen foto

Over Studio LOcK, chocolade en je eigen dreamteam bouwen

Persoonlijke verhalen

BURGUM - Geesje Visser-Kamperman is 34 jaar en woont met haar man en twee dochters van acht en vijf in Burgum. Ze werkt in de zorg, maar heeft sinds kort ook een bedrijf. Samen met haar collega in de zorg, Gonnie, is ze Studio LOcK begonnen. Een winkel voor baby, lifestyle en wonen. In de studio maken ze zelf babykleding en verkopen ze alleen maar duurzame producten. Ze hadden al een tijdje het idee om iets te gaan doen, maar in oktober vorig jaar werden de plannen concreet, en stond LOcK in december al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. “Het is superleuk om een idee dat je achter de keukentafel hebt verzonnen helemaal uit te werken. Dat is ook hoe wij werken, we willen doen wat wij leuk vinden en van onze ideeën snel werkelijkheid maken.” Ze krijgt van haar gezin veel steun. Haar man Robbin drong aan om haar idee voor het bedrijf uit te gaan werken en ook haar kinderen zijn haar grootste supporters. “Iedereen is vrij om op de website te kijken voor unieke, handgemaakte en duurzame producten.” Ze zijn te vinden op: studiolock.nl en zijn actief op Facebook: Studio LOcK en Instagram: studiolock_21. U kunt ook bij ze langskomen, in de Molkfabryk in Burgum, waar de studio zich bevindt.

Wat wilde je worden als kind? Ballerina. We woonden in Kollum en de balletles was in Drachten. Dat paste gewoon niet in een gezin met vier kinderen.
Verslavend: Enthousiasme. Ik ga echt heel goed op positieve reacties. Ik krijg daar zo’n enorme wil van om door te gaan, ook met Studio LOcK.
Favoriete plek in Friesland: Workum. Het is daar gewoon zo lekker. Een mooi, klein en gezellig dorpje aan de IJssel, maar eigenlijk moet ik dat niet zeggen, want dan wordt het daar net zo druk als in Makkum.
Blij met: Dat we de stap hebben gezet om ondernemer te worden en dat we dat zelfstandig kunnen. De samenwerking is ook goed, Waardoor we LOcK een succes maken.
Geheim genoegen: Ik eet soms in mijn eentje een hele reep chocola op zonder het tegen iemand te zeggen.
Welke eigenschappen waardeer je in mensen? Vriendelijkheid, mensen die met goede tips of oplossingen komen, behulpzaam. Humor vind ik ook een belangrijke eigenschap om te hebben.
Laatste avondmaal: Ik denk gewoon een zak vol patat. Vette patat van de snackbar met een broodje hamburger speciaal met veel zout en saus. Wat cola erbij en natuurlijk softijs met dat chocola dat hard wordt.
Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit: Voor het eerst sinds jaren uitslapen tot acht uur, ergens in de stad ontbijten en een rondje shoppen. Lekker een filmpje pakken en dan thuis lekker met het gezin zijn. Mijn man staat dan in de keuken, die kan heel goed koken, en dan lekker ontspannen met mooi weer zonder gedoe zitten.
Nutteloos talentje: Ik kan iedereen zijn gezicht en naam herkennen. Dan zie ik iemand en dan weet ik meteen, jij heet Henk maar waar ken ik jou van?
Van wie heb je het meest geleerd: Ik heb veel van mijn ouders geleerd en veel van Gonnie. Van haar heb ik vele opgestoken op het gebied van leven en werk. Ze brengt op de juiste momenten rust, dat is heel fijn als je samen een onderneming hebt.
Wat had je als twintigjarige graag geweten: Dat het echt niet belangrijk is wat anderen van je vinden. Daar was ik vroeger altijd mee bezig, ben ik niet te aanwezig, zouden mensen mij aardig vinden. Dat houd je gewoon bezig.
Hoe zie je jezelf over vijf jaar: Dan doe ik Studio LOcK full-time.
Levensmotto: Zorg ervoor dat je eigen dreamteam om je heen ontwikkelt. Je moet alleen maar energie en positiviteit om je heen hebben.

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 4 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 6 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00