Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ.
Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ. Foto: Foto's: Ilse Jepkema.

Straal door innerlijk en uiterlijk welzijn

Gezondheid

HEERENVEEN - De huid is zo ontzettend mooi, vinden ze bij Elina’s Salon, en je moet goed voor haar zorgen. Zit je momenteel niet lekker in je vel en zou je graag weer willen stralen? Kom dan eens bij hen langs! Samen met jou kijken ze wat er nodig is om jouw huidwens te vervullen. Ze maken daarbij gebruik van specialistische behandelingen en uitstekende producten, en voorzien je graag van deskundig advies.

In 2008 begon Elina Zeldenrust als schoonheidsspecialist in G&W Heerenveen ‘t Winckeltje. Eerst kan ze daar één dag aan de slag, dan twee en voor Elina het door had is ze er fulltime. De vraag blijkt zo groot te zijn dat Elina personeel in dienst neemt en niet lang daarna verhuist ze naar de K.R. Poststraat: “Daar hebben we tien jaar met veel plezier gewerkt,” vertelt Elina trots. “Dit jaar zijn we weer verhuisd. Elina’s Salon is nu te vinden aan de Jan Mankeslaan, in ‘t Huiz.”

‘t Huiz

‘t Huiz is een lang gekoesterde wens van Elina: “De afgelopen jaren heb ik mij erg verdiept in mijn vak en heb ik mij ontwikkeld als medisch schoonheidsspecialist. Steeds meer kom ik erachter dat de huid door veel factoren wordt beïnvloed. Niet alleen door je omgeving, maar ook door wat er in je lichaam gebeurt.” Elina is ervan overtuigd dat een gezond leven, met de juiste voeding en een goede balans tussen beweging en rust, essentieel is voor een gezonde huid: “Ik volgde daarom de opleiding tot orthomoleculaire therapeut, maar zie ook in dat ik het niet allemaal alleen kan.” Daarom verzamelde ze andere ondernemers om zich heen in ‘t Huiz, die zich specialiseren in fysieke en mentale gezondheid, zoals een masseur, transformational cupping, spiritueel coach en een holistisch specialist. Op www.t-huiz.frl vind je alle specialisten. 


Ons startpunt is jouw wens

‘Wat heb je nodig om weer te stralen’, dat is het uitgangspunt van Elina’s Salon, legt Elina uit: “Veel mensen lopen rond met onzekerheden over hun huid. Voor de één is dat slechts een pukkel, de ander schaamt zich voor hun rimpels of storende plekjes en vlekjes. Ons startpunt is jouw wens; wat heb je nodig om weer lekker in je vel te zitten?” In de salon worden veel verschillende behandelingen uitgevoerd: “We hebben ons allemaal ergens in gespecialiseerd. Ik weet bijvoorbeeld veel van medische huidproblemen. Een andere collega heeft zich verdiept in permanente make-up, de ander weet alles over anti-aging of definitieve ontharing. Natuurlijk blinken we alle vier uit in de basisbehandelingen. Daarvoor kun je dus zeker ook bij ons terecht.” 

Populair zijn de pakketten voor huidproblematiek, waarbij een EMB-test wordt afgenomen en je voorzien wordt van deskundig advies, tips om thuis aan de slag te gaan en de beste producten voor jouw huid. Dit pakket, exclusief de EMB-test, is ook af te nemen bij een gezonde huid, waarbij de wens huidverbetering is. “Momenteel is ook microneedling erg in trek,” weet Elina: “We kijken graag met je of deze behandeling bij jou past. Uiteindelijk gaan we voor langdurig resultaat.”

Kom langs

Wil je ook weer stralen? Plan een afspraak in bij Elina’s Salon. Dat kan online op www.elinassalon.nl (hier vindt je ook een overzicht van alle behandelingen) of bel naar 0513-846420. Alvast inspiratie opdoen kan op Instagram (@elinassalon).

Wat heeft jouw huid nodig om te stralen?

Afbeelding
Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 6 uur geleden
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 23 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00