Afbeelding

Hoe zou het zijn dat het wel kan?

Gezondheid

JUBBEGA - Steeds meer mensen worstelen in het leven. Ze hebben onverklaarbare lichamelijke klachten, trauma’s, burn-out, depressie, verslaving, stress, angsten, zitten niet lekker in hun vel of hebben een diep verlangen om gewoon dingen in hun leven te willen veranderen. Hier iets aan doen is niet makkelijk, maar het kán wel! Dat is de overtuiging van Ahava Healing, waar ze werken met methoden als Touch of Matrix en True Colors. We spreken daarover met oprichter Harry Wijnja: “Ons motto is: Hoe zou het zijn dat het wel kan. Dat begint allemaal bij jou!”

Harry Wijnja groeide op in Mantgum en volgt al jaren zijn eigen pad, waarin hij steeds dieper in zichZelf is gedaald: “Ik voel diep van binnen dat, wat wij als mensen doen, een andere richting uit mag gaan. Dan heb ik het over werk, voeding, regelgeving, het huidige zorgstelsel, enzovoort.” Harry ziet hierin ook zijn eigen verantwoordelijkheid: “In deze tijd schuiven we zoveel af naar de ander. Nu is het tijd om onze verantwoordelijkheid weer naar onsZelf toe te trekken.” Het resultaat daarvan in zijn eigen creatie, Ahava Healing, waarmee Harry mensen wil helpen hun eigen Zelfhelende vermogen aan te spreken op een eenvoudige, krachtige, lichte manier. 

Touch of Matrix

Harry werkt met de methode Touch of Matrix. “Dit is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het NU-bewustzijn,” legt Harry uit. “Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn.” Het principe van Touch of Matrix is dat het niet nodig is om te graven en te wroeten in het (meestal pijnlijke) verleden: “Je hoeft niet te weten waar een blokkade is ontstaan, bewust worden is voldoende. Een behandeling verloopt met het bewustzijn van NU. We zijn bezig met wat je wel wilt, in plaats met wat je niet wilt. Door vragen te stellen openen we de poort naar het bewustzijn. We gebruiken dan veelvuldig de vraag ‘hoe zou het zijn?’. De cliënt is uiteindelijk de beste therapeut.”

De cliënt is uiteindelijk
de beste therapeut

Touch of Matrix zorgt ervoor dat iemand een goede verbinding krijg met zijn eigen harde schijf: “Dit noemen wij de Ware Ik. Je verstand wordt uitgeschakeld. Je zal dan een leegte ervaren en dit is heel belangrijk.” Door een goede verbinding te maken met je Ware Ik, gaat het besturingssysteem vanzelf aan het werk: “Het fijne en bijzondere hiervan is dat wij de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. Ik korte tijd kunnen we die oude thema’s als het ware verwijderen van je harde schijf. Je komt beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.” 

Deze methode gaat ervan uit dat jij de enige bent die verandering in gang kan zetten en je kan genezen: “Door de verantwoordelijkheid te nemen kun jij je eigen identiteit veranderen!” En als je dat nog niet echt gelooft? Volgens Harry hoeft dat niet: “Het enige wat je hoeft te doen is je open stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.” Naast Touch of Matrix is het ook mogelijk om via Harry andere behandelmethodes te ervaren, waaronder True Colors. Deze methode wordt verzorgd door zijn vrouw Ady Harpaz, ga naar www.true-colors.life voor meer informatie.

Je komt beter in balans

Ben je benieuwd geworden of Harry wat voor jou kan betekenen? Ga dan eens naar www.ahavahealing.nl voor meer informatie over Touch of Matrix en True Colors, of neem contact op. Harry is te bereiken op 0614518264 of mail naar ahavahealing@proton.me.

Afbeelding
Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 3 mei, 08:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00