Afbeelding

“Camper- en caravanverkopen blijven onverminderd hoog, maar goede stallingsruimte vinden is een groot probleem, zelfs in Fryslân.”

Zakelijk

SNEEK - Camper- en caravanstallingsbedrijf Stalling Fryslan uit Sneek sorteert voor op de stijgende vraag in Noord-Nederland en opende per 1 januari 2023 in Sneek een grote stalling met plek voor 230 grote campers en caravans.

Het is geen nieuws dat de verkoop van campers en caravans de afgelopen jaren sterk is gestegen. En de trotse eigenaar van een nieuwe camper of caravan zoekt vaak ook meteen een goede stallingsruimte, want het waardevolle bezit voor langere periode stallen in de straat of op de eigen oprit is in veel gemeenten niet toegestaan of zorgt voor ontstemde buren. Stallingsruimte echter, die er niet is. Een rondje bellen langs stallingen in Friesland, Groningen en Drenthe leert dat bijna niemand meer plek heeft. Het merendeel geeft aan al te werken met een (lange) wachtlijst of zelfs geen aanvragen meer in behandeling te nemen. Met het aanbieden van meer dan 200 nieuwe plaatsen lost Stalling Fryslan dit probleem voor in ieder geval de regio Noord-Nederland in één klap op.

De stalling van in totaal 9500m2 is geheel overdekt met een echt zonwerend dak, uitermate droog en vogel- en steenmartervrij. De stalling ligt aan de rand van Sneek op een industrieterrein, centraal gelegen op het knooppunt van de A7 en de N354. De locatie is verdeeld in een begane grond van 5000m2 met een gevlinderde betonvloer voor objecten vanaf 1000kg en een verdieping van 4500m2 voor lichtere objecten tot 1000kg en 2m hoogBeheerder Redmar Feenstra van Stalling Fryslan over het hoe en waarom: “Wij zijn van huis uit zelf fervent camperaars – pa en ma kochten hun eerste camper, een grote Mercedes 508, al ergens begin jaren ’80 – en sindsdien zijn wij allen besmet met het campervirus. Toen dit pand beschikbaar kwam uit de verhuur was de keuze om er een stalling in te beginnen dan ook snel gemaakt.“ Waarschijnlijk geen slechte beslissing, want Feenstra heeft sinds de opening in januari dit jaar al 80 klanten mogen begroeten, met meer dan de helft van buiten de 3 noordelijke provincies; tot Feenstra’s verbijstering “zelfs vanuit plaatsen als Beekbergen, Gouda, Wijk aan Zee, Amsterdam en Enschede”, “…en we adverteren daar niet eens!”.

Stalling Fryslan wil met de combinatie van een kwalitatief hoogwaardige stalling, een volledig geautomatiseerd stallingssysteem en de kenmerkende Friese nuchterheid camper- en caravaneigenaren een betrouwbare, zorgeloze en efficiënte stallingservaring bieden.

Kijk voor meer informatie én het reserveren van een stallingsplek op www.stallingfryslan.nl.

Stalling Fryslan
Kamerlingh Onnesstraat 19
8606 JN Sneek
Telefoon: 06 - 38 65 66 58
E-mail:
info@stallingfryslan.nl
Website:
www.stallingfryslan.nl

Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 15 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert 'Ljocht' in Grote Kerk Drachten Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Disco Tropicana, DeWolff en Living Colour in Iduna Cultuur 2 dec., 18:00
Afbeelding
Bibliotheken blijven helpen bij toeslagen en belastingen Samenleving 2 dec., 15:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
Koop uw kerstboom bij kerstboomkwekerij Nijtap Algemeen 1 dec., 15:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00