Patrick Vossen @capturedfromthesky
Patrick Vossen @capturedfromthesky

RondOm Foto van het Jaar 2021

Winnen

FRIESLAND - Als lokale krant willen wij opkomend talent ondersteunen. En talent, dat hebben we genoeg in de provincie. Wat we ook genoeg hebben in Friesland, zijn prachtige plaatjes. Dus dachten we: waarom zouden we dat niet combineren? Prachtige plaatjes en getalenteerde fotografen uit Friesland.

Daarom hebben we een fotowedstrijd op poten gezet. In maart zijn we afgetrapt met het thema lente. Het thema van de wedstrijd wordt ruim van te voren bekend gemaakt en is ook online te vinden. Uit de inzendingen kiest de redactie van RondOm Vandaag drie genomineerde foto’s. Deze foto’s krijgen een plekje in de krant, waarbij hun naam wordt vermeld, de locatie waar de foto is genomen en als de fotograaf dat wilt, ook hun Instagramtag.

Uit de drie genomineerde foto’s kunnen onze lezers op sociale media en op onze website één editiewinnaar kiezen. De editiewinnaars zullen wij bijhouden op een speciale pagina op onze website. Aan het eind van het jaar kiest een professionele jury de RondOm Foto van het Jaar 2021 uit. De winnende fotograaf krijgt een paginagroot interview in al onze edities én mag een jaar lang foto’s voor onze krant en online kanalen maken. Er is online door jullie massaal gestemd en de winnaar van het thema thuis is: Patricia Akersloot. Gefeliciteerd Patricia!

Voorwaarden
Wil je ook mee doen? Je mag elke editie mee doen en per thema drie liggende foto’s insturen. Mail je foto’s naar linda@rondomvandaag.nl. Vermeld bij jouw inzendingen je naam, je woonplaats, de plek waar de foto is gemaakt en eventueel je Instagramtag. Het volgende thema is: Herfst.

De deadline voor inzending is donderdag 21 oktober. Scan onderstaande QR code of ga naar https://bit.ly/Ronde8water om te stemmen.


Karin Herskamp 


Marianne Moerman 

Afbeelding
Afbeelding
De Drachtster Lawn Tennis Club viert 100-jarig jubileum met toernooien, feest en een aandenken Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Over auto’s, Australië en respect Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Zandsculpturen Festijn Garderen op donderdag14 juli Lezersreis 10 uur geleden
Afbeelding
“KV Drachten / Van der Wiel is als een grote familie” Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Zo verbeter jij je fotografie-skills Algemeen 24 jun, 18:00
Afbeelding
“1 miljoen mensen gelukkig 100 jaar oud laten worden” Gezondheid 24 jun, 15:00
Afbeelding
Oud-topkorfballers voor even weer te zien op de velden Sport 24 jun, 10:00
Afbeelding
Leerlingen De Skelp halen mooi bedrag op voor De Friese Rijders Samenleving 23 jun, 15:00