Afbeelding

Wie heeft er een rustig, kinderloos huisje voor de lieve Navi?

Samenleving

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Maak kennis met schildpaspoesje Navi.

Voor dit mooie schildpadpoesje met de naam Navi (spreek uit als Nevi) zijn wij op zoek naar een nieuw plekje zonder kinderen. Navi is een gesteriliseerde poes en geboren in juli 2012. Navi woonde in alle tevredenheid in haar huidige huisje, maar na de komst van de kinderen is ze banger geworden; zij willen namelijk met haar spelen, maar Navi zelf vindt dit niet leuk. Ze gaat zich dan verstoppen en ervaart op sommige momenten hier zelfs veel stress van. Ze ligt het liefste rustig naast je op de bank, maar dat lukt nu vaak niet meer. Haar kattenbak staat beneden en nu is het zover dat als de kinderen ook beneden zijn en ze moet haar behoefte doen dat ze dit dan maar boven doet (haar plasje houdt ze wel gewoon op). En dat terwijl ze zonder de kinderen in huis wel superzindelijk is. \


Ze is gewend om met een andere kat samen te wonen, honden vindt ze niet leuk, ook mag ze als ze wil naar buiten, Ze is nog erg speels, en gek op eten en dat is dan ook wel een beetje te zien aan haar figuurtje. Ze maakt heel graag gebruik van haar krabpaal; ze ligt er niet graag alleen maar in, maar heeft hem ook echt nodig om te krabbelen. 

Bent u diegene die nu zegt: ach, wat een gezellige leuke poes, die mag best bij mij wonen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met SOS Huisdieren op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Let op: de herplaatsing van deze dieren wordt georganiseerd door SOS huisdieren voor Friesland. RondOm Vandaag kan en mag geen uitspraken doen over de huisdieren die door de stichting worden herplaatst. Kijk voor de beschikbaarheid van Navi op www.sosdier.nl of neem contact op met de stichting.


Afbeelding
FMF leidt Friezen op tot burgerexperts in natuurinclusieve energietransitie Duurzaamheid 2 mrt, 12:00
Afbeelding
Realisatie derde sociale zelfoogsttuin in Fryslân Samenleving 1 mrt, 10:23
Afbeelding
Landelijke Opschoondag op 23 maart: in iedere Fries zit een Supporter van Schoon Natuur 1 mrt, 08:00
Afbeelding
Meer dan 30.000 vrijwilligers de straat op voor meer buitenspelen Samenleving 29 feb, 12:00
Afbeelding
Meer dan 500 Friese katten raakten vermist in 2023 Natuur 28 feb, 18:00
Afbeelding
9 van de 18 Friese gemeenten verhoogden toeristenbelasting Samenleving 27 feb, 12:00
Voorstelling: Laagland. Het Nationale Theater
Kapitaalinjectie voor natuurherstel in Friesland Natuur 27 feb, 08:00
Afbeelding
Complimentendag: Friezen geven meeste complimenten, Groningers de minste Samenleving 26 feb, 18:00