Afbeelding

Stichting Als kanker je raakt komt naar Drachten

Samenleving

DRACHTEN - Op 11 en 12 november organiseert de stichting Als kanker je raakt een tweetal activiteiten in de Zuiderkerk, De Drift 46 in Drachten.

Op vrijdag 11 november vindt er in deze kerk een benefietconcert plaats, waaraan zal worden meegewerkt door Interkerkelijk Mannenkoor Drachten o.l.v. Freddy Veldkamp, Fardau van der Woude (sopraan), Harm Hoeve (orgel), Sebastiaan Schippers (piano), Marthe van den Berg (dwarsfluit) en Janke van de Meulen (ladyspeaker). De avond begint om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5,-; kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.interkerkelijk mannenkoor drachten.nl, via de koorleden of aan de kerk. Er zal een collecte worden gehouden. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan het werk van de stichting Als kanker je raakt.

Op zaterdag 12 november is er in dezelfde kerk een ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’. Deze laagdrempelige dag is voor mensen met kanker, hun naasten, nabestaanden en andere belangstellenden. Muziek is in handen van Rob Favier. In de ochtend zijn er twee boeiende lezingen door Marinus van den Berg en Marieke van Lierop, waarna u een heerlijke lunch wordt aangeboden. Voor het middagprogramma is er keuze uit een aantal verschillende workshops.

De dag is van 10.30 tot 16.00 uur en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie en/of inschrijven: ga naar onze website www.alskankerjeraakt.nl.

Van harte welkom!

Afbeelding
Lintjesregen 2024 Smallingerland Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 20 uur geleden
Zomer
Zomerpakkettenactie Present Smallingerland Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00