Afbeelding

BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten

Educatie

DRACHTEN - Zaterdag 11 juni is het BoekStartdag in Bibliotheek Drachten. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

BoekStart

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.

Programma 11 juni

Van 14.00 tot 16.00 uur staat Bibliotheek Drachten in het teken van BoekStart. Met Muziek op Schoot door Sonja de Haan, voorlezen voor de allerkleinsten, advies van logopediste Marjon Dijkstra van Prakrijk voor Logopedie en een kinderfysiotherapeut van Fitaal. Daarnaast kun je sneupen in het ruime aanbod van baby- en peuterboekjes van de bibliotheek én bij de boekentafel van Van der Velde Boeken.

De BoekStartdag is gratis te bezoeken. Voor de workshop Muziek op Schoot moet wel een kaartje gekocht worden (€4,- of €3,- voor bibliotheekleden). Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekdrachten.nl/agenda. 

Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 10 uur geleden
Afbeelding
Eerste actie Agora Club Súd East Fryslân i.o. levert € 1500,- op voor Blooming Bakery en Fier Samenleving 12 uur geleden
Afbeelding
Veel geslaagden bij Crescendo Drachten Verenigingen 15 uur geleden
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 18 uur geleden
Afbeelding
Supportersvereniging:Het Groene Legioen Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00
Afbeelding
GGD Fryslân in Drachten gaat verhuizen Algemeen 30 jun, 12:00
Afbeelding
Familie Kleinhuis van onschatbare waarde voor korfbalvereniging: ‘Het voelt niet als werk’ Sport 30 jun, 10:00