Afbeelding
Foto: Van der Velde Slaapcomfort en Meer...

Iedere dag een ‘Slaapfeestje‘ in Winsum…

Zakelijk

WINSUM - Bij Van der Velde Slaapcomfort en Meer… in Winsum staat alles iedere dag in het teken van een goede nachtrust. Niet de nachtrust van Ruurd en Minke van der Velde zelf, maar de nachtrust van u en vele anderen die op zoek zijn naar hoe ze hun nachtrust kunnen verbeteren. Want of het nu gaat om een nieuw hoofdkussen, matras of compleet bed; bij Van der Velde nemen ze alle tijd voor u om een advies op maat te geven over wat het beste bij u en uw slaapgewoonten past.

In de gezellige en overzichtelijke showroom aan de Tsjerkebuorren, in het hart van Winsum, bent u van harte welkom om kennis te komen maken met alles op het gebied van een gezonde nachtrust. U vindt er naast een uitgebreide matrassen- en boxspringcollectie ook een zorgvuldig geselecteerde collectie hoofdkussens, dekbedden én natuurlijk het allermooiste bedtextiel. Kennismaken en proefliggen kan er in alle rust en ‘beddologen‘ Ruurd en Minke nemen graag alle tijd voor u. Ook als u zich eens rustig wilt oriënteren.

Een uitgebreid assortiment

De afgelopen jaren hebben bij Van der Velde in het teken gestaan van het upgraden van hun slaapcollectie, zodat er naast de vertrouwde collectie ook volop noviteiten zijn op het gebied van goed en gezond, maar ook ‘mooi’ slapen. Ruurd van der Velde: “De laatste jaren merkten we dat niet iedereen op een boxspring wil slapen. Daarom hebben we sinds kort ons assortiment ledikanten en bedombouwen aangepast en uitgebreid. Ook hierin is steeds meer maatwerk mogelijk, waardoor (bijna) iedere wens vervuld kan worden“.

Daarnaast is de matrassencollectie van het Engelse merk Hypnos vernieuwd en heeft Van der Velde Natuurlatex matrassen en de LoftBox van het Belgische Revor Bedding aan de collectie toegevoegd. “Dat zijn kwalitatief goede natuurlatex matrassen en mooie aanvullingen op onze bestaande collectie, die naast de volledige collectie matrassen, boxsprings en bedmodellen van de Friese beddenmakers Avek ook bestaat uit de veelzijdige boxspringcollectie van HML Bedding, de maatwerk matrassen van Van Cadsand en een aantrekkelijke Huiscollectie.”

Specialist in kussens en dekbedden

Een goede nachtrust is niet alleen een passend matras, maar ook de keuze voor het juiste hoofdkussen en dekbed dragen bij aan een positieve slaapbeleving. Dankzij de zeer uitgebreide collectie hoofdkussens, met daarbij de mogelijkheid om thuis te testen én de unieke tevredenheidsgarantie, slapen er inmiddels veel mensen naar volle tevredenheid op een hoofdkussen uit Winsum. “Naast de specialisatie in hoofdkussens, kunt u in Winsum ook terecht voor de meest uitgebreide keuze in dekbedden. Vele variaties in dons van gans of eend, Texelse wol en zelfs Kamelenhaar, zorgen ervoor dat we altijd het dekbed kunnen vinden die bij u en uw warmtebehoefte past.” Naast de ruime keuze in ‘puur natuur‘, is er ook genoeg variatie voor hen die liever een synthetisch dekbed willen.

‘Mooi slapen‘ en meer…

Naast goed slapen, is een mooi bed natuurlijk het spreekwoordelijke ‘puntje op de i‘. Daarom vindt u in Winsum een ruime keuze in het mooiste bedtextiel van bekende merken zoals Essenza, Beddinghouse, Marco Polo, Hecket Lane, Dommelin en nog veel meer. “Dekbedovertrekken in mooie dessins of stijlvol uni en vele verschillende kwaliteiten hoeslakens, ook speciaal voor topmatrassen. Naast deze kwaliteitscollectie bedtextiel vindt u nog veel meer… Ook voor de mooiste nachtmode voor jong en oud, mooie keuken- en badtextiel en een ruime keuze in ondergoed, bh’s en beenmode zoals sokken en panty’s.”

Kom gezellig langs!

Kortom reden genoeg om binnenkort eens naar Winsum af te reizen en te ontdekken wat Van der Velde te bieden heeft op het gebied van Slaapcomfort en nog veel Meer…

Van der Velde Slaapcomfort en Meer…
Tsjerkebuorren 16

8831XH Winsum
T. 0517 - 341 268

www.beddoloog.nl

Afbeelding
Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 11 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00