Afbeelding
Foto: eigen foto

Over PSV, Zuid-Afrika en een parachutesprong

Persoonlijke verhalen

NOORDWOLDE - Jeffrey Zwarts is 28 jaar oud en woont in Hilversum. Daarvoor heeft hij altijd in Noordwolde gewoond. Hij werkt als Order Management Support specialist bij Grandvision Benelux. Grandvision is het moederbedrijf van o.a. Pearle & Pearle Studio. In mijn functie ben ik er voor verantwoordelijk dat de leveranciers op tijd en correct leveren en dat de interne logistieke processen goed verlopen, zodat de goederen op de gewenste tijd in de winkels zijn.

Wat ben je aan het doen? Ik heb een seizoenkaart van PSV en bezoek daarnaast vrijwel alle uitwedstrijden van de club. Ook vind ik het leuk om naar festivals te gaan. Dat kan zowel een MegaPiratenFestijn, de Zwarte Cross als een Hardstyle feest zijn. Daarnaast trap ik zelf ook nog af en toe tegen een bal aan bij s.v. Olyphia 3. We hebben dit seizoen een leuke groep en het is na afloop dan ook nog vaak gezellig!
Wat wilde je worden als kind? Ik had vroeger niet een specifiek iets in gedachten. Wel wilde ik toen net als Erben Wennemars zijn. Waarom dat zo was, weet ik niet meer.
Verslavend: Het smaakt naar meer als je samen met een groep bij een voetbalwedstrijd of festival bent en er goede sfeer heerst. De saamhorigheid die er dan vaak is, het gemeenschappelijke doel waarvoor je ergens bent, doet mij er na afloop nog vaak aan terugverlangen en nog enthousiaster maken voor een volgende keer!
ME-time: Lekker op de bank met een Desperados of Cola Beerenburg binnen handbereik.
Blij met: Het feit dat ik me na elke tegenslag, groot of klein, altijd weer heb weten op te richten. Ook ben ik blij met de support die ik ontvang van familie en vrienden bij de dingen die ik doe.
Minder blij met: Achterbakse mensen en de gejaagdheid waarmee het leven tegenwoordig vaak gaat.
Milliondollar-tip: Neem advies ter harte, maar maak je eigen keuzes!
Favoriete plek in Friesland: Noordwolde e.o.
Dit vind ik stom: Mensen die hun oordeel al klaar hebben over je, zonder je goed te kennen.
Geheim genoegen: Met sarcastische humor een sfeertje creëren om mensen in een gewenste richting te krijgen zonder dat ze het zelf direct door hebben.
Lievelingsmuziek: Nederlandstalig & Hardstyle
Ik surf dagelijks naar: Facebook, PSV.nl, NU.nl
Laatste avondmaal: Patatje pinda of een stamppot boerenkool, heerlijk!
Wat staat er nog op je bucketlist: Ik zou graag eens naar Zuid-Afrika gaan en ook wil ik ooit een parachutesprong maken. Daarnaast hoop ik nog veel Europese wedstrijden van PSV mee te maken.
Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit: In de ochtend een lange wandeling maken over de heide bij Hilversum of rondom de Spokeplas en dan later op de dag een festival of een voetbalwedstrijd bezoeken.
Nutteloos talentje van mij: Het kunnen opdreunen van de meest niet ter zake doende feitjes m.b.t. sport, muziek of nieuws in het algemeen.
Van wie heb je het meest geleerd? Ik heb het meeste geleerd van mezelf. Hoe ik nu in het leven sta en wat ik tot nu toe heb bereikt is tot stand gekomen door continu kritisch naar mezelf en mijn gemaakte beslissingen te kijken. Hoewel ik een gewoontedier ben en graag vasthoud aan dezelfde patronen, zie ik altijd ruimte om met behulp van nieuwe inzichten mezelf te verbeteren.
Wat had je als twintigjarige graag geweten? Ik had graag toen al meer het besef willen hebben dat het geen zin heeft om je druk te maken over zaken waar je zelf toch geen invloed op hebt.
Hoe zie je jezelf over 5 jaar? Hoewel ik het op dit moment nog prima naar m’n zin heb in Hilversum zie ik mezelf uiteindelijk wel weer terugkeren naar Noordwolde of directe omgeving. Wellicht tegen die tijd vergezeld door een leuke vrouw.
Levensmotto: Leef je eigen leven!

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Keuzestress Column 10 uur geleden
Afbeelding
Blue Funkateers in MFA MeJander, Oldeberkoop Evenement 13 uur geleden
Afbeelding
Het Noordwoldiger Accordeon Orkest viert 30-jarig bestaan Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Je kan nu bekijken hoeveel toeslag je in 2024 kunt krijgen Financieel 18 uur geleden
Afbeelding
Sportcafe “De Duker" zet Biljartclub Zandhuizen in het nieuw Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Subsidieregeling wolfwerende maatregelen uitgebreid Natuur 29 nov., 18:00
Afbeelding
Paard&Plant organiseert themadag over paardenhagen Evenement 29 nov., 15:00
Afbeelding
Friese Holland's Got Talent-sensatie Amilia showteam komt naar het Posthuis Theater in Heerenveen Cultuur 29 nov., 11:55