Afbeelding

Ouder en Kind markt bij Scala

Evenement

OOSTERWOLDE - Stichting Scala initieert in de week van de Opvoeding een Ouder en Kind markt in de Kompaan. Stichting Scala nodigt u uit om tijdens deze markt het gesprek aan te gaan met professionals over de opvoeding van uw kind.

Als ouder kunt u soms met vragen zitten over de opvoeding. In een drukke tijd kunt u voelen dat u tekortschiet. Professionals kunnen ouders, verzorgers handvatten geven. Tijdens de Ouder en Kind markt op vrijdag 7 oktober kunnen ouders tussen 12:00 en 18:00uur in gesprek gaan met professionals en hun vragen stellen over de opvoeding en meedoen aan activiteiten.

 Activiteiten

Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten te beleven. Voor de kinderen tot 4 jaar is er een springkussen, lees en knutselhoekje, grabbelton en reptielen aaien. De kinderen van de basisschool kunnen kennis maken met reptielen, met muziek, dans en theater door Kunst en Coo en er is ook een grabbelton. Jongeren kunnen om 14:30 een wedstrijd voetballen tegen hun ouders, de politie en de BOA. Ook kunnen jongeren kennis maken met de nieuwe jongerenwerkers van Scala.

Verschillende partijen aanwezig

De volgende partijen hebben al aangegeven in ieder geval aanwezig te zijn met een kraam of activiteit in de Kompaan: GGD, Bibliotheek, Humanitas, de Reptielenwinkel Repticura, Kunst en Coo, Andina van Passion for Oils, Politie, BOA, Scala met medewerkers van de Peuterspeelgroepen, Stap, VVE Thuis, Buurtsport, Jongerenwerk en nog vele anderen.

Week van de Opvoeding

In de week van de Opvoeding, van 3 tot 7 oktober, staat het thema Samen delen, samen weten centraal. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer.

De gratis markt is van 12:00 – 18:00uur bij Scala in de Kompaan, aan de Moskampweg 3-5 in Oosterwolde. Meer informatie en het hele programma zijn te vinden op www.scala-welzijn.nl

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00