Afbeelding

Waarom je je vloerkleed zou willen (laten) reinigen!

Algemeen

Vormt het vloerkleed het stralende middelpunt van jouw woonkamer, maar kan hij eigenlijk wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan heb je vast al eens op “Reinigen van vloerkleed” gezocht op internet om te kijken hoe je deze klus kunt klaren. Op Google zijn wel handige tips te vinden, maar soms heb je er geen tijd of zin in om het zelf te doen. In dit soort gevallen is het beter om een professional zoals Cinco Cleaning in te schakelen. Meer weten? Lees dan gauw verder, want hieronder vertellen we je hoe je binnen no time jouw vloerkleed spic en span krijgt, zonder daar zelf iets voor te doen!

Waarom zo nu en dan tapijt (laten) reinigen belangrijk is

Tapijten trekken stof, allergenen en vuil aan, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken en de levensduur van het tapijt kan verkorten. Regelmatig je vloerkleed schoonmaken is heel belangrijk voor een gezonde leefomgeving én een mooi interieur dus! Door regelmatig te reinigen, worden niet alleen zichtbare vlekken verwijderd, maar ook diepgewortelde allergenen en bacteriën. Dit is vooral een fijne gedachte als je bijvoorbeeld ook huisdieren hebt of weleens dingen hebt gemorst op je vloerkleed. 

Offerte aanvragen: vrijblijvend, makkelijk, gratis!

Het ene tapijt is het andere niet, dus om een beter beeld te krijgen van de kosten, kun je bij Cinco Cleaning vrijblijvend, makkelijk en gratis een offerte aanvragen. Je stuurt simpelweg een mailtje met een aantal foto’s naar de klantenservice, en je krijgt een persoonlijke offerte terug met informatie over wat je zoal kunt verwachten. Als je nog vragen hebt, kun je ook het telefoonnummer bellen. Ga je akkoord met de offerte? Dan kan er een afspraak ingepland worden om jouw vloerkleed te laten ophalen door Cinco Cleaning.

Uitkloppen, wassen, drogen

Bij Cinco Cleaning ondergaat elk vloerkleed een grondig proces voor optimale reiniging en verfrissing. In de eerste fase wordt het kleed zorgvuldig uitgeklopt om stof en vuil te verwijderen. Vervolgens wordt het onderworpen aan een professionele wasbeurt, waarbij speciale reinigingsmiddelen worden gebruikt om vlekken en verontreinigingen effectief te verwijderen. Hardnekkige vlekken krijgen een speciale behandeling. Uiteraard wordt het tapijt ook netjes nagespoeld, zodat er geen schoonmaakmiddelen tussen de vezeltjes achterblijven. Cinco Cleaning maakt gebruik van geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om de kleuren en vezels te beschermen, wat resulteert in een fris, schoon en duurzaam vloerkleed. Het kleed wordt daarna gedroogd in een gecontroleerde omgeving om krimpen en vervorming te voorkomen. Hier kan het kleed hangen tot het vocht eruit is, want anders loop je kans dat je vloerkleed gaat schimmelen en dat is uiteraard niet de bedoeling. Elk vloerkleed ziet, ruikt en voelt er na het schoonmaakproces weer uit als nieuw!

Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 11 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00