Afbeelding

TONZON Vloerisolatie: zit er deze winter comfortabel en energiezuinig bij

Duurzaamheid

FRIESLAND - Goede vloerisolatie is ontzettend belangrijk. Hoe beter de vloerisolatie, des te hoger de besparing. Kies voor een andere techniek met een beter effect. Door jouw kruipruimte nu aan te pakken, zit jij er deze winter comfortabel én energiezuinig bij.

De goede werking van TONZON komt door de unieke manier van isoleren. De Thermoskussens zijn een soort luchtzakken van TONZON folie die onder de vloer worden aangebracht. Door dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte. Daarnaast wordt de lucht in de luchtzakken opgewarmd en blijft de warmte bij de vloer. Resultaat is een warmere vloer, die sneller opwarmt en langer warm blijft.

Bereik de hoogste isolatiewaardes met minder materiaal

Milieu Centraal adviseert voor vloeren met vloerverwarming een isolatiewaarde van minimaal Rc = 5,0 m²K/W toe te passen. Toch wordt in projecten vaak niet meer dan 3,5 m²K/W toegepast. TONZON Vloerisolatie is volledig opvouwbaar en sinds 2022 is het TONZON Thermoskussen met 4 luchtkamers verkrijgbaar. Daarmee kan je bij betonvloeren een BCRG-erkende isolatiewaarde Rc van 7,1 m²K/W behalen.

Waarom start je bij de vloer?

Het is van groot belang nu jouw kruipruimte aan te pakken zodat je er deze winter nog comfortabel en energiezuinig bij zit. In de Routekaart ‘Na-isolatie’ van TKI Urban Energy staat nadrukkelijk dat vloerisolatie het startpunt moet zijn. ‘Bij een stapsgewijze aanpak heeft het in verband met het risico op schimmel en huisstofmijt de voorkeur om te starten met de vloer, vervolgens de gevel en dan het dak. Wanneer de vloer als laatste wordt geïsoleerd zullen vocht en schimmels zich daar concentreren aangezien de vloer dan de koudste (en vochtigste) plek is.’

Vraag jouw vrijblijvende offerte voor TONZON Vloerisolatie aan via www.tonzon.nl/offerte-aanvragen/
Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 17 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00