Afbeelding

Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem

Sport

IJLST - Gymnastiek vereniging De Stanfries doet voor de vijfde keer mee aan een ludieke kleding inzamelingsactie. Door het deelnemen aan deze actie wordt kleding een tweede kans gegeven en ook niet onbelangrijk: de vereniging ontvangt een leuke bijdrage voor de clubkas.

“De vorige acties waren prima en iedereen weet dat we hieraan een gevolg willen geven. Wij zorgen ervoor dat de kleding ook nu weer wordt opgehaald”, vertelt voorzitter Koos Nederhoed van de IJlster gymvereniging.

In samenwerking met Smart Recycling zorgen we er voor dat de kleding een sociaal en ecologisch verantwoord tweede leven krijgt door het te hergebruiken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de bullseye. “Wij hopen dat we op deze wijze kunnen bijdragen aan de duurzaamheid in deze wereld. Dat is ons hoofddoel. Dat we daarnaast een vergoeding krijgen is welbesteed en kunnen we goed gebruiken voor de aanschaf van nieuw materiaal. Ook deze keer gaan we daar weer voor”,  legt Mieke Bergstra uit. 

4 april spullen bij de weg

De IJlster gymnastiekvereniging vraagt iedereen om zoveel mogelijk schone kleding te verzamelen en deze in grote zakken te bewaren.  Donderdag 4 april wordt iedereen gevraagd de zakken voor 18.00 uur langs de weg te zetten. Vrijwilligers halen dan de spullen op. Welkom zijn goede kwaliteit tweedehands kleding, lakens, dekens, gordijnen, knuffelbeesten, schoenen (per paar) en o.a. riemen/ceinturen.

Kortom: ruim de kledingkast op, gun je kleding een tweede kans en steun onze vereniging!! Wij zorgen ervoor dat het allemaal op de juiste plaats terechtkomt.

Bron: De Stånfries
Foto: Logo

Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 4 uur geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 6 uur geleden
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:16
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03